[Alt-Text]

Yhteystiedot

Puh: (014) 525 2200
Kokkolantie 12
43500 KARSTULA
kansanopisto[at]
keokarstula.fi

Lounas

Lounas arkisin klo 11-12.45

Lounaslista

Blogi

Katso tuoreimmat kuulumisemme blogistamme: keokarstula.blogspot.fi

Uutiset

20.7.2016Opiskelijoiden kuulumisia lukuvuoden jälkeenLue lisää »

Opisto yhteistyössä kiekkolukion kanssa

Katso lisää:
www.kiekkolukio.fi
www.karstulankiva.fi
www.maaseutulukio.fi

Share |

TOIMINTA-AJATUS

Karstulan Evankelinen Opisto on Suomenselän alueella toimiva yleissivistävää ja ammatilliseen koulutukseen valmentavaa aikuiskoulutusta antava oppilaitos. Opisto järjestää myös ammatillista lisäkoulutusta ja ammattitutkintojen näyttöjä.

Opisto toimii sisäoppilaitosmuotoisena, kristillisenä kansanopistona. Opiston taustayhteisön ja kannatusyhdistyksen muodostavat evankelisen herätysliikkeen jäsenet, sekä monet kunnat, seurakunnat ja järjestöt toiminta-alueellamme.

Opetus ja kasvatus toteutetaan opiskelijan eduista ja oppimisen ensisijaisuudesta lähtien hänen kokonaispersoonallisuuttaan kehittävänä toimintana.

Kansanopistomme kaiken toiminnan perustana on opiskelijoiden, työntekijöiden ja kannattajakunnan yhteinen työpanos ja vastuunkanto. Tämä työpanos mahdollistaa opiston tuloksellisen toiminnan ja antaa myös opiskelijoille, työntekijöille ja kannattajille varmuutta ja turvaa oman elämänsä suunnitteluun ja kehittämiseen.

Opiston tehtävänä on kohottaa opiskelijoiden yleissivistystä ja ammattitaitoa. Edistää opiskelijoiden jatko-opintoja, laajentaa heidän yhteiskunnallista tietämystään sekä tukea heidän persoonallista kehitystään.

Karstulan Evankelisen Opiston kehittämisen yleiset painopisteet ovat: tukea kehittymään ja valmistaa koulutusaloillaan (kasvatusalojen eri muodot, käsityöala, liikunta- ja sosiaaliala) sellaisia ammattilaisia ja oppijoita, joiden ammatillinen ja sosiaalinen pätevyys vastaa yhteiskunnan ja elinkeinoelämän tarpeita sekä joiden tarpeet ja kyvyt elinikäiseen oppimiseen vahvistuvat.

Kurssitoimi ja työvoimakoulutus täydentävät oppilaitoksen kokonaisosaamista ja vastavuoroisesti ylläpitävät ja luovat uusia yhteyksiä oppilaitoksen ulkopuolelle.

Karstulan Evankelisen opiston arvot:

arvot_muistilappu.jpg