Hyvinvointivalmentaja koulutuksen aloituspäivä siirtyy elokuun loppuun – Hakuaikaa jatketaan 25.8.2021 saakka

Hakuaikaa jatketaan 25.8.2021 saakka

Tämän syksyn Hyvinvointivalmentaja koulutuksen aloitus siirtyy maanantaille 30.8.2021 ja sen myötä päätimme myös jatkaa hakuaikaa.

 

Jos sinua kiinnostaa ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, olet pohtinut Hyvinvointivalmentajan uraa tai liikunta- ja hyvinvointialan jatko-opintoja, sinulla kävi tuuri! Syksylle myönnettyä Opintoseteli-rahoitusta on vielä jäljellä, joten työttömille hakijoille Opisto voi tarjota mahdollisuuden opiskella syyslukukauden jopa maksutta. Kysy lisää opiston toimistosta tai lue lisää täältä.

 

Hyvinvointivalmentaja -koulutus antaa kattavat valmiudet erilaisten liikuntaryhmien ohjaamiseen sekä hyvinvointipalvelujen tuottamiseen. Opiskelu on käytännönläheistä ja sisältää myös yrittäjyysopintoja, joiden aikana on mahdollista tehdä liikunta- ja hyvinvointialan asiakastöitä ja saada kokemusta yrittäjänä toimimisesta.

 

Täytä hakemus 25.8.2021 mennessä niin ehdit vielä syksyn ryhmän mukaan. Opinnot ovat kokopäiväopintoja ja koulutus järjestetään Karstulan Evankelisella Opistolla. Koulutus alkaa ma 30.8.2021 ja kestää koko lukuvuoden.

 

Hyvinvointivalmentaja koulutuksen tarkemmat sisällöt sekä hakulomakkeen löydät klikkaamalla tästä


Jaa tämä somessa: