Karstulan Musiikkileiri ja Puu Soi -konserttisarja alkaa tulevana viikonloppuna! - KEO-KARSTULA Karstulan Musiikkileiri ja Puu Soi -konserttisarja alkaa tulevana viikonloppuna! - KEO-KARSTULA

Karstulan Musiikkileiri ja Puu Soi -konserttisarja alkaa tulevana viikonloppuna!

Karstulan 46. Musiikkileiri alkaa tulevana lauantaina

Karstulan Musiikkileiri on Karstulan Evankelisen Opiston järjestämä, reilun viikon mittainen musiikkileiri kesän lopulla. Musiikkileiri on järjestetty tauotta jo vuodesta 1975 lähtien ja vuonna 2020 juhlittiin leirin 45. vuosijuhlaa. Leirin instrumenttivalikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja harjoitella sekä kamarimusiikin soittamista että esiintymistä.

 

Puu Soi -konserttisarja 2021 | 18. – 23.7.2021

Perinteisesti Musiikkileiri-viikon aikana on myös järjestetty Puu Soi -konserttisarja, jossa on kuultu niin leiriopiskelijoiden kuin paikallisten kuorojen ja soitinyhtyeidenkin konsertteja.

 

Vuoden 2021 Puu Soi -konserttisarjan käynnistää leiriopettajien avajaiskonsertti sunnuntaina 18.7.2021 klo 19 Karstulan Kirkossa. Puu Soi  -konsertteja järjestetään leiriviikolla 19.-23.7.2021 välisenä aikana yhteensä kuusi, sunnuntaista perjantaihin.

 

Ajantasaisen konserttiohjelman näet Musiikkileirin omilta verkkosivuilta: www.keokarstula.fi/musiikkileiri/puusoi/


Jaa tämä somessa: