Karstulan Musiikkileiri 2021 ajankohta on julkistettu! - KEO-KARSTULA Karstulan Musiikkileiri 2021 ajankohta on julkistettu! - KEO-KARSTULA

Karstulan Musiikkileiri 2021 ajankohta on julkistettu!

Vuoden 2021 Karstulan Musiikkileiri sekä Puu Soi -konserttisarja järjestetään 17.-24.7.2021. Hakuaika 1.4.-18.6.2021. Leirille haetaan sähköisellä hakemuksella ja opettajien opiskeluryhmät täytetään hakujärjestyksessä.

Karstulan Musiikkileiri on Karstulan Evankelisen Opiston järjestämä, reilun viikon mittainen musiikkileiri kesän lopulla. Musiikkileiri on järjestetty tauotta jo vuodesta 1975 lähtien ja vuonna 2020 juhlittiin leirin 45. vuosijuhlaa.

Leirin instrumenttivalikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja harjoitella sekä kamarimusiikin soittamista että esiintymistä. Perinteisesti Musiikkileiri-viikon aikana on myös järjestetty Puu Soi -konserttisarja, jossa on kuultu niin leiriopiskelijoiden kuin paikallisten kuorojen ja soitinyhtyeidenkin konsertteja.

Leiri soveltuu kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille. Voit valita joko laulunopetuksen tai instrumenteista huilun, kanteleen, kitaran, oboen/englannintorven, saksofonin, klarinetin taikka nokkahuilun. Tarjonnassa on myös Musiikkiteatteria sekä Luovaa musisointia, jotka soveltuvat myös pääaineiksi.

Tervetuloa opiskelemaan, musisoimaan, nauttimaan konserteista ja viettämään keskisuomalaista kesää parhaimmillaan.

Lue lisää Musiikkileirin verkkosivuilta: www.keokarstula.fi/musiikkileiri/


Jaa tämä somessa: