Haku Karstulan Musiikkileirille on auki! - KEO-KARSTULA Haku Karstulan Musiikkileirille on auki! - KEO-KARSTULA

Haku Karstulan Musiikkileirille on auki!

Karstulan 45. Musiikkileiri järjestetään 24.7.-1.8.2020 Karstulassa. Karstulan Musiikkileiri on Karstulan Evankelisen Opiston järjestämä reilun viikon mittainen musiikkileiri kesän lopulla. Leirin instrumenttivalikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja harjoitella sekä kamarimusiikin soittamista että esiintymistä. Leirin konserttien lisäksi opiskelijoilla on halutessaan mahdollisuus saada esiintymiskokemusta matineoissa.

Leiri soveltuu kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille. Hae leirille 18.6.2020 mennessä osoitteessta www.keokarstula.fi/musiikkileiri.

Lisätietoja antaa opiston toimisto: p. 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi. Tervetuloa opiskelemaan, musisoimaan, nauttimaan konserteista ja viettämään keskisuomalaista kesää parhaimmillaan.

Lataa Musiikkileiri-esite tästä [PDF]

LEIRI-INFO

Tiedotamme leiriin liittyvistä asioista osoitteessa www.keokarstula.fi/musiikkileiri sekä Karstulan Evankelisen opiston sosiaalisessa mediassa. Voit myös tilata opiston uutiskirjeen, niin saat ajantasaiset tiedotteet suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje


Jaa tämä somessa: