Karstulan Musiikkileirin haku on auki!

Karstulan Musiikkileiri on opistolla kesäisin järjestettävä reilun viikon mittainen musiikkileiri, joka on järjestetty tauotta jo vuodesta 1975 lähtien. Tänä vuonna Musiikkileiri järjestetään siis 47. kertaa.

Leiri on yleensä järjestetty heinäkuun lopulla, mutta tänä vuonna poikkeuksellisesti jo heinäkuun alussa, 9. – 16.7.2022 välisenä aikana.  Leirin instrumenttivalikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja harjoitella sekä kamarimusiikin soittamista että esiintymistä.

Lisätietoa leiristä sekä hakulomakkeen löydät osoitteesta www.keokarstula.fi/musiikkileiri/. Täytä hakemus 12.6.2022 mennessä. Opetusryhmät täytetään hakemusjärjestyksessä.

Opisto nuorten musiikkiharrastuksen tukena

Opisto haluaa tukea Karstulanseudun nuorten soittoharrastusta ja siksi tarjoamme kaikille alle 18-vuotiaille soitonopetukseen tuleville -30% alennuksen kurssihinnasta. Huom! Alennus koskee pelkän soitonopetuksen kurssihintaa, ei täysihoitohintoja.

Jos siis tunnet karstulanseudulta ja seudulla mökkeileviä instrumenttiopinnoista kiinnostuneita nuoria, vinkkaathan heille leiristä 🙂

Tervetuloa leirille – kesällä nähdään!