Karstulan Evankelisen Opiston pääsisäänkäynti

KEO-Karstula hakee opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

KEO-Karstula hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen OPETTAJAA Nuorten Opistovuosi -koulutukseen sekä luovuuden suuntautumisopintoihin.

KEO-Karstula on vuonna 1948 perustettu kansanopisto, jossa järjestetään sekä ammatillista että vapaan sivistystyön koulutusta. Täällä pääset työskentelemään ja kehittämään opetusta ja koulutusta pienessä, mutta innovatiivisessa ja innostuneessa työyhteisössä.

Tehtävään kuuluu monipuolisia opetus- ja ohjaustehtäviä vapaan sivistystyön Nuorten Opistovuosi -koulutuksessa sekä luovuuden suuntautumisopinnoissa. Opetuksen lisäksi työ sisältää opetuksen ja oman vastuualueen suunnittelua ja kehittämistä sekä yhteistyöverkostojen kanssa toimimista. Tehtäviin kuuluvat myös muut työnantajan määräämät tehtävät.

Tehtävässä toimiminen edellyttää kokemusta nuorten parissa työskentelystä ja vahvaa kiinnostusta kehittää Nuorten Opistovuosi -koulutusta sekä luovan alan osaamista (esimerkiksi visuaalinen ilmaisu, kädentaidot, tuotteistaminen). Arvostamme opettajan, opinto-ohjaajan tai erityisopettajan kelpoisuutta.

Erilaisten nivelvaiheiden tuntemus katsotaan eduksi. Lisäksi pidämme tärkeänä kykyä innostua sekä halua tehdä työtä erilaisten opiskelijoiden parissa. Etuna pidetään paitsi kykyä itsenäiseen työskentelyyn myös yhteistyötaitoja sekä kehittävää työotetta.

Työsuhteen ehdot yksityisen opetusalan tes:n mukaiset. (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Lisätietoja tehtävästä www.keokarstula.fi/koulutukset/ sekä rehtori Mervi Viiru (p. 044 5252212 / mervi.viiru@keokarstula.fi)

 

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 20.6.2022 klo 16 mennessä ensisijaisesti sähköpostilla tai kirjepostina osoitteeseen:

Karstulan Evankelinen Opisto
Kokkolantie 12
43500 Karstula
044 5252211
kansanopisto@keokarstula.fi

Muita ajankohtaisia

Haetaan sivutoimista tuntiopettajaa ajalle 9.1.-26.5.2023

Tervetuloa OpistoInfoon 13.10. klo 14

Maksuttomat Arjen digitaidot -kurssit käynnistyvät opistolla

Löydät meidät nyt myös Discordista!

Etsi verkkosivustolta

Skip to content