Tervetuloa uudet ja vanhat opiskelijat 2022-2023!

Karstulan Evankelisen Opiston (KEO-Karstula) lukuvuosi 2022-2023 käynnistyy 15.8. ja syyskauden aloitusinfossa sali täyttyi sekä uusista että jatkavista opiskelijoista.

Syksyllä 2022 käynnistyvät mm. seuraavat koulutuslinjat; Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon osaamisalat, Nuorten Opistovuosi -linjat oppivelvollisille, Hoiva-avustaja ja Hyvinvointivalmentaja -koulutukset sekä Maahanmuuttajan Suomipolku -linjat maahanmuuttajille.

Mukaan ehtii vielä syyskuussa

Opintoihimme on jatkuva haku, mikä tarkoittaa että opintoihin voi hakeutua ympäri vuoden. Opinnot alkavat koulutuksesta riippuen joko joustavasti ympäri vuoden (non-stop) tai kahdesti vuodessa – syksyllä elokuussa ja keväällä tammikuussa.

Syyslukukausi alkaa 15.elokuuta, mutta vielä syyskuun puolellakin ehtii vielä hyvin mukaan ryhmään ja saada opinnoista kiinni. Lisätietoa lukuvuoden 2022-2023 koulutuksista sekä hakulomakkeet löydät täältä.

KEO-Karstula – Opisto kaikkia varten

KEO-Karstula on pieni ja kodinomainen kansanopisto kaikkia varten. Meillä opiskelevat sekä nuoret oppivelvolliset, vapaan sivistystyön linjaopiskelijat, Kasvatus- ja ohjausalan ammattiopiskelijat sekä suomen kieltä ja kulttuuria opiskelevat maahanmuuttajat sulavasti yhdessä.

Opiston toimintakulttuurissa ja opetuksessa vaalitaan sekä vahvistetaan yksilöllistä elinikäistä oppimista, yhteenkuuluvuutta ja jokaisen oikeutta tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin hän on. Meillä jokainen saa tavoitella juuri oman näköistään elämää monipuolisten oppimisen keinoin riippumatta siitä, mistä hän on tulossa tai mihin menossa.

Tervetuloa opiskelemaan ja viettämään juuri sinun näköisesi kansanopistovuosi!

Muita ajankohtaisia

Etsimme ohjaajaa KEO-Karstulaan!

Haetaan sivutoimista tuntiopettajaa ajalle 9.1.-26.5.2023

Tervetuloa OpistoInfoon 13.10. klo 14

Maksuttomat Arjen digitaidot -kurssit käynnistyvät opistolla

Etsi verkkosivustolta

Skip to content