fbpx

Design Goes Karstula 2021 – verkkoseminaari

Design goes Karstula 2021 | Muotoilua ja kestävää tulevaisuutta

Oletko kiinnostunut muotoilusta, teetkö sitä työssäsi tai tähtäätkö alalle? Pohditko sitä, miten pääsemme kestävään tulevaisuuteen? Design goes Karstula 2021 -verkkoseminaari on juuri Sinulle!

 

 

Design goes Karstula 2021 -tapahtuman teemana on “Muotoilu ja kestävä tulevaisuus.” Seminaarissa eri alojen asiantuntijat ja edelläkävijät pohtivat, miten kestävä tulevaisuus näkyy nykypäivän muotoilussa. Tänä vuonna pääset myös kuulemaan mm. Perttu Pölösen ajatuksia tulevaisuuden tekemisestä. Design goes Karstula toteutetaan ensimmäistä kertaa virtuaalisesti. Voit osallistua mukavasti vaikka omalta kotisohvaltasi.

 

 

Design goes Karstula –tapahtuma on ensimmäisen kerran järjestetty syksyllä 2017. Tapahtuman alullepanija Artranta ry edistää suomalaista muotoilua monin tavoin sekä  tarjoaa Karstulassa residenssimahdollisuuden arkkitehdeille ja muotoilijoille. Vuoden 2021 seminaari järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalisesti Facebookissa, Karstulan Evankelisen Opiston, Karstulanseudun Kehittämisyhtiö Oy:n sekä Artanta ry:n yhteistyönä. Tämän vuoden teemana on  “Muotoilu ja kestävä tulevaisuus

 

 

Seminaariin osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa mukaan!

Usein kysyttyä

Mikäli sinulla on kysyttävää tai teknisiä ongelmia seminaariin liittyen, ota yhteyttä:


Hanna Rautio, koulutussuunnittelija
044 525 2208
hanna.rautio@keokarstula.fi

Seminaarin Facebook-ryhmä

Design goes Karstula 2021 järjestetään virtuaalisesti, suljetussa Facebook-ryhmässä. Seminaariin osallistuminen on maksutonta mutta vaatii Facebook-tunnukset. Kukin Seminaarilipun/Messupaketin varannut kutsutaan ryhmään henkilökohtaisesti, eikä lippua siis voi lahjoittaa tai siirtää toiselle henkilölle.

Voit seurata seminaaria sinulle sopivalla aikataululla – mukavasti vaikka omalta kotisohvaltasi. Seminaariryhmä on avoinna vuorokauden ympäri, joten voit tykätä ja kommentoida ryhmän julkaisuja milloin haluat. Seminaarin juonnot ja muut ohjelmanumerot (joihin on saatu tallennuslupa esittäjältä) löytyvät tallenteina ryhmän albumeista pe 29.1.2021 klo 16.00 saakka, jonka jälkeen ryhmä sulkeutuu.

Ryhmän seinä & yksiköt

Facebook-ryhmän seinältä näet tapahtumanjärjestäjien tiedotteet, kaikki seminaarinohjelmiin liittyvät keskustelut Facebookin algoritmien mukaisessa järjestyksessä. Seinällä voit vapaasti tykätä, kysyä ja kommentoida julkaisuja. Yksiköistä löydät Seminaariohjelma-alueen, josta pääset selaamaan luentoja ja keskustelemaan niistä muiden osallistujien ja luennoitsijoiden kanssa. Voit vapaasti tykätä, kysyä ja kommentoida yksiköiden tai toisten kirjoittamia julkaisuja.

 

Huom! Julkaiseminen Seminaari-ohjelma yksikköön vain luennoitsijoilla sekä tapahtumajärjestäjillä ostaneille.

Seminaari järjestetään suljetussa Facebook-ryhmässä, mikä tarkoittaa että ryhmässä julkaistava sisältö näkyy vain ryhmään kutsutuille Facebook-käyttäjille. Ilman Facebook-tunnuksia ei pääse näkemään, tykkäämään, kysymään tai kommentoimaan ohjelmanumeroita tai katselemaan seminaariohjelmien tallenteita.

 

Osa ohjelmanumeroista järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä, joten näitä ohjelmanumeroita on mahdollista päästä kuulemaan ilman Facebook-tunnuksiakin. Teams osallistumislinkki julkaistaan kaikille ilmoittautuneille viimeistään torstaina 22.1.2021.

  1. Seminaarilippu on maksuton. Mikäli lipun varannut on estynyt osallistumasta tapahtumaan, ei häneltä peritä peruutusmaksua.
  2.  Mikäli Ohjelma-paketin ostanut on estynyt osallistumaan tapahtumaan, maksu voidaan palauttaa 50%.
  3. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä 48h ennen tapahtuman alkua Karstulan Evankelisen Opiston toimistoon. Myöhemmin peruutettujen lippujen maksuja ei palauteta.

Tapahtuman muutokset tai peruuntuminen

  • Tapahtumanjärjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Järjestäjällä on myös oikeus perua tai muuttaa tapahtuman luonnetta, mikäli katsoo aiheelliseksi. Mikäli tapahtuma peruuntuu alle 48h varoajalla, maksut voidaan palauttaa. 
  • Tapahtumanjärjestäjä ei voi vaikuttaa Facebookin tai tietoliikenneyhteyksien toimintaan. Tapahtumajärjestäjä ei näin ollen ole vastuussa edellä mainittujen toimijoiden toimintaperiaatteiden muutoksista tai palveluiden toimimattomuudesta eikä niistä aiheutuneita vahinkoja hyvitetä osallistujille.
Yhteistyössä