fbpx

Hae opiskelemaan

Hakuajat

Koulutuksiimme on jatkuva haku, joten voit hakea opiskelemaan milloin vain. Päiväryhmämme alkavat kaksi kertaa vuodessa, keväällä tammikuussa ja syksyllä elokuussa. Katso alta viralliset hakuajat.

Lukuvuosi 2021-2022: 16.8.2021 – 20.5.2022 | Hakuaika: 1.1.2021 – 1.8.2021

Täydennyshaku keväällä 2021 alkaviin opintoihin 30.1. mennessä.

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Ammattitutkinnon voit suorittaa lähiopetuksena keväällä/syksyllä aloittavassa päiväryhmässä tai työn ohessa koulutussopimuksella tai oppisopimuksella. Hae syksyllä 2021 alkaviin päiväryhmiin 1.8.2021 mennessä.

Hae ammatilliseen koulutukseen

Kansanopistolinjat

Kansanopistolinjat ovat kokopäiväisiä lähiopintoja ja ne alkavat pääsääntöisesti syksyllä elokuussa. Osa koulutuksista alkaa myös kaksi kertaa vuodessa, keväällä tammikuussa ja syksyllä elokuussa. Hae syksyllä 2021 alkaviin koulutuksiin 1.8.2021 mennessä.

Hae Kansanopistolinjalle

Opistovuosi oppivelvollisille

Karstulan Evankelinen Opisto tarjoaa elokuusta 2021 alkaen lukuvuoden mittaista, yksilöllisesti räätälöityä oppivelvollisuuskoulutusta, jossa tavoitteena on vahvistaa oppimisen perustaitoja, omaa arjen hallintaa, omasta hyvinvoinnista huolehtimista sekä tutustua ja löytää kiinnostavia jatko-opintovaihtoehtoja. Opisto tarjoaa turvallisen ja yksilöllisen mahdollisuuden ottaa itsenäistymisen ensiaskeleita ja etsiä omaa suuntaa. Opiskeluvuoden aikana vahvistat opiskelu –ja arjenhallintataitojasi ja selkeytät ajatuksiasi jatko-opinnoista.

Valinnaisina suuntautumisopintoina tarjoamme mm. liikuntaan ja hyvinvointiin, kädentaitoihin, kasvatus- ja ohjausalaan, hoiva-alaan sekä suomen kieleen liittyviä opintoja.

Hae oppivelvollisuuskoulutukseen

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin, mikäli jokin asia sinua vielä mietityttää. Hyväksynnän jälkeen saat hyväksymiskirjeen, jossa myös tarkemmat tiedot opiskelupaikan vastaanottamisesta.

Tervetuloa tutustumaan!

Olet myös tervetullut tutustumaan opistoomme. Otamme mielellämme vastaan vierailijoita, opiskelijaryhmiä ja opistosta kiinnostuneita. Ilmoitathan kuitenkin ennakkoon tulostanne niin ehdimme esitellä opistoa sinulle kaikessa rauhassa. Tulemme myös mielellämme esittelemään opistoa oppilaitoksiin, yrityksiin ja erilaisiin tapahtumiin.