fbpx

Hae ammatilliseen koulutukseen

Sivustollamme olevat lomakkeet ovat SSL/PGP suojattuja ja antamasi tiedot tuodaan suojatusti hakujärjestelmään. Lähetettyäsi hakemuksen sinut ohjataan ilmoitussivulle, mikä tarkoittaa että hakemuksesi on tullut perille.

Mikäli ilmoitussivu ei lataudu tai sinulla on teknisiä ongelmia sähköisen hakulomakkeen kanssa, ole yhteydessä Opiston toimistoon: 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi


Hakulomake

  KASVATUS- JA OHJAUSALAN AMMATTITUTKINTO
  Valittavat osaamisalat: Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaus | Perhepäivähoito
  Valittavat suoritustavat: Lähiopetus | Koulutussopimus | Oppisopimus
  Opintojen laajuus: 150 osp
  Opintojen kesto: 1-2 vuotta

  Kaikki hakemukset käsitellään 1-3 vuorokauden sisällä hakemuksen saapumisesta (poikkeuksena loma-ajat). Opiskelijavalinta tehdään hakemuksen sekä haastattelun perusteella. Täytäthän siis hakemuksesi huolellisesti ja mahdollisimman tarkkaan.

  Lisätietoja hakemisesta ja opiskelijavalinnasta saat Opiston toimistosta: 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi

  Haettava koulutus

  Ole hyvä ja valitse osaamisala johon haet sekä toivottu opintojen suoritustapa.  Työn ohessa opiskelu
  Koulutus- ja oppisopimuskoulutuksessa ammattitutkinto suoritetaan osoittamalla ammattitaito käytännön työssä, jota täydennetään lähipäivinä teoriaopinnoilla. Valitse hakutilanteeseesi sopiva vaihtoehto.  Hakijan tiedot

  Ole hyvä ja täytä yhteystietosi tarkkaan. Ilmoitathan voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron, jotta voimme ilmoittaa hakemuksesi etenemisestä.


  Hakemus

  Ole hyvä ja täytä hakemuksen kohdat huolellisesti.

  Aikaisempi koulutus (oppilaitos, koulutuslinja, kesto, valm.pvm.)

  Työkokemus (työnantaja ja tehtävä, kesto v/kk)

  Perusteluni koulutukseen hakeutumiseen

  Muuta huomioitavaa (esim. terveydentila, ruokavalio)

  Asuminen Opistolla

  Opinnot ovat kokopäiväopintoja ja koulutus järjestetään Karstulan Evankelisella Opistolla, Karstulassa. Opistolla on oma opiskelija-asuntola, jossa on mahdollista asua opintojen ajan - myös viikonloppuisin. Koulutus- ja oppisopimuksella opiskelevilla on myös mahdollisuus majoittua lähipäivien aikana. Valitse tilanteeseesi sopiva vaihtoehto.

  Tarvitsen asunnon Opistolta koko opintojeni ajaksiMajoitun Opistolla vain lähipäivinäAsun lähialueella: En tarvitse asuntoa


  Hakemuksen liitteet

  Jotta voimme käsitellä hakemuksesi, tarvitsemme liitteeksi vähintään kopion tutkinto/koulutustodistuksistasi. Voit liittää tähän myös kopiot työtodistuksista tai muista sertifikaateista, jotka tukevat hakemustasi.

  Hyväksytyt tiedostomuodot: PNG | PDF
  Maksimi tiedostokoko: 50Mb

  Lähettämällä tämän lomakkeen vahvistan, että olen lukenut Opiston Tietosuojaselosteen ja vahvistan antamani tiedot oikeiksi.