fbpx

Hae Kansanopistolinjalle

Sivustollamme olevat lomakkeet ovat SSL/PGP suojattuja ja antamasi tiedot tuodaan suojatusti hakujärjestelmään. Lähetettyäsi hakemuksen sinut ohjataan ilmoitussivulle, mikä tarkoittaa että hakemuksesi on tullut perille.

Mikäli ilmoitussivu ei lataudu tai sinulla on teknisiä ongelmia sähköisen hakulomakkeen kanssa, ole yhteydessä Opiston toimistoon: 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi


Hakulomake

Valittavat koulutukset: Hoiva-avustaja | Hyvinvointivalmentaja | Ilmasto ja ympäristö muutoksessa | Liikunnan lajitaidot ja hyvinvointi | Käsityölinja
Suoritustavat: Lähiopetus + ohjattu etäopetus
Opintojen laajuus: 19-21 vko (½ vuotta) tai 36-38 vko (1 vuosi)

Kaikki hakemukset käsitellään 1-3 vuorokauden sisällä hakemuksen saapumisesta (poikkeuksena loma-ajat). Opiskelijavalinta tehdään hakemuksen sekä haastattelun perusteella. Täytäthän siis hakemuksesi huolellisesti ja mahdollisimman tarkkaan. Lisätietoja hakemisesta ja opiskelijavalinnasta saat Opiston toimistosta: 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi

  Haettava koulutus

  Osa Kansanopistolinjamme alkaa kahdesti vuodessa, keväällä tammikuussa ja syksyllä elokuussa.
  Ole hyvä ja valitse haettava koulutus ja toivomasi aloitusaika.

  Valitse koulutus


  Hakijan tiedot

  Ole hyvä ja täytä yhteystietosi tarkkaan. Ilmoitathan voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron, jotta voimme ilmoittaa hakemuksesi etenemisestä.


  Hakemus

  Ole hyvä ja täytä hakemuksen kohdat huolellisesti.

  Aikaisempi koulutus (oppilaitos, koulutuslinja, kesto, valm.pvm.)

  Työkokemus (työnantaja ja tehtävä, kesto v/kk)

  Perusteluni koulutukseen hakeutumiseen

  Muuta huomioitavaa (esim. terveydentila, ruokavalio)

  Asuminen Opistolla

  Opinnot ovat kokopäiväopintoja ja koulutus järjestetään Karstulan Evankelisella Opistolla, Karstulassa. Opistolla on oma opiskelija-asuntola, jossa on mahdollista asua opintojen ajan - myös viikonloppuisin. Voit lukea lisää Opistolla asumisesta täältä. Valitse tilanteeseesi sopiva vaihtoehto.

  Opintojen rahoitus

  Kansanopisto-opinnot ovat maksullisia, opintotukeen oikeuttavia opintoja. Opintotuen lisäksi sinulla on mahdollisuus anoa Opiston myöntämää Opintoseteli-avustusta, jolla voidaan alentaa tai kokonaan korvata Kansanopistolinjan opintomaksuja. Opintosetelin valintakriteerit vaihtelevat vuosittain ja anomuksen käsittelee Opiston Rehtori.

  Ole hyvä ja valitse haetko opintoihisi esim. Opintoseteli-avustusta tai muita tukia. Voit valita useita tukimuotoja.  Hakemuksen liitteet

  Opintosetelianomus

  Valitse tilanteeseesi sopivat hakukriteerit


  Perustelut miksi juuri minulle tulisi myöntää Opintoseteliavustus

  Todistukset ja sertifikaatit

  Jotta voimme käsitellä hakemuksesi, tarvitsemme liitteeksi vähintään kopion tutkinto/koulutustodistuksistasi. Voit liittää tähän myös kopiot työtodistuksista tai muista sertifikaateista, jotka tukevat hakemustasi.

  Hyväksytyt tiedostomuodot: PNG | PDF
  Maksimi tiedostokoko: 50Mb

  Lähettämällä tämän lomakkeen vahvistan, että olen lukenut Opiston Tietosuojaselosteen ja vahvistan antamani tiedot oikeiksi.