fbpx

Hae opiskelemaan: Opistovuosi oppivelvollisille

Sivustollamme olevat lomakkeet ovat SSL/PGP suojattuja ja antamasi tiedot tuodaan suojatusti hakujärjestelmään. Lähetettyäsi hakemuksen sinut ohjataan ilmoitussivulle, mikä tarkoittaa että hakemuksesi on tullut perille. Mikäli ilmoitussivu ei lataudu tai sinulla on teknisiä ongelmia sähköisen hakulomakkeen kanssa, ole yhteydessä Opiston toimistoon: 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi

Kaikki hakemukset käsitellään 1-3 vuorokauden sisällä hakemuksen saapumisesta (poikkeuksena loma-ajat). Opiskelijavalinta tehdään hakemuksen sekä haastattelun perusteella. Täytäthän siis hakemuksesi huolellisesti ja mahdollisimman tarkkaan.


Hakulomake

Haettava koulutus: Opistovuosi oppivelvollisille
Suoritustavat: Lähiopetus + ohjattu etäopetus
Opintojen laajuus:  1 lukuvuosi (36-38 vko)
Koulutuksen hinta: Maksuton koulutus, oikeuttaa opintotukeen

  Koulutukseen on jatkuva haku, joten voit hakea milloin sinulle parhaiten sopii. Valitse milloin haluaisit aloittaa opinnot.


  Hakijan tiedot

  Ole hyvä ja täytä yhteystietosi tarkkaan. Ilmoitathan voimassaolevan sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron, jotta voimme ilmoittaa hakemuksesi etenemisestä.

  Syntymäpäivä: Kuukausi: Vuosi:


  Huoltajan tiedot


  Hakemus

  Ole hyvä ja täytä hakemuksen kohdat huolellisesti.

  Perusteluni koulutukseen hakeutumiseen

  Suuntautumisvaihtoehdot

  Valinnaisina suuntautumisopintoina tarjoamme mm. liikuntaan ja hyvinvointiin, kädentaitoihin, kasvatus- ja ohjausalaan, hoiva-alaan sekä suomen kieleen liittyviä opintoja. Voit valita alta sinua kiinnostavat suuntautumisalat tai mainita jonkin muun alan, mikä sinua kiinnostaa. Suuntautumisopintojen valinta ei ole hakemusvaiheessa vielä sitova. Jokaiselle opiskelijalle luodaan opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa voit vielä halutessasi muuttaa suuntautumisvalintaasi.

  Muu ala, mikä?

  Muuta huomioitavaa (esim. ruokavalio)

  Asuminen Opistolla

  Opinnot ovat kokopäiväopintoja ja koulutus järjestetään Karstulan Evankelisella Opistolla, Karstulassa. Opistolla on oma opiskelija-asuntola, jossa on mahdollista asua opintojen ajan. Valitse tilanteeseesi sopiva vaihtoehto.


  Hakemuksen liitteet

  Todistukset ja sertifikaatit

  Jotta voimme käsitellä hakemuksesi, tarvitsemme liitteeksi vähintään kopion viimeisimmistä päättötodistuksistasi. Voit halutessasi liittää mukaan myös todistuksia esim. harraste,- kurssi,- tai työtodistuksistasi, jotka tukevat hakemustasi.

  Hyväksytyt tiedostomuodot: PNG | PDF
  Maksimi tiedostokoko: 50Mb

  Tietojenkäsittely

  Lähettämällä tämän lomakkeen vahvistat antamasi tiedot oikeiksi. Lomakkeella kysyttyjä henkilötietoja käytetään asiakassuhteesi ylläpitoon ja hoitoon sekä koulutukseesi liittyviin yhteydenottoihin sekä lainsäädännön ja viranomaismääräysten toteuttamiseen (opiskelijarekisteri). Koulutukseesi liittyvän yhteydenpidon lisäksi saatamme ajoittain lähettää sinulle lisätietoa muista Opiston koulutuksista, kursseista tai tapahtumista (markkinointirekisteri). Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löydät Opiston Tietosuojaselosteesta.