Tilaa opiston uutiskirje
Hakuaika: Jatkuva haku, kysy vapaita opiskelupaikkoja Opiston toimisrosta
Syyslukukausi: 17.8.2020 - 18.12.2020
Kevätlukukausi: 4.1.2021 - 21.5.2021

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Opiskelijavalinta

Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella. Täytä hakemus niin otamme sinuun yhteyttä. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiin, mikäli jokin asia sinua vielä mietityttää. Hyväksynnän jälkeen saat hyväksymiskirjeen, jossa myös tarkemmat tiedot opiskelupaikan vastaanottamisesta.

HAKUKELPOISUUS JATKO-OPINTOIHIN

Kansanopisto opinnot ovat maksullisia, opintotukeen oikeuttavia opintoja. Kansanopistovuosi ei vie paikkaasi korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiössä. Haettaessa myöhemmin ammattikorkeakouluun tai yliopistoon, voi opiston opinnoista huolimatta hakea ensikertalaiskiintiössä.

Opiskele juuri sinulle sopivalla tavalla

Meillä voi suorittaa ammattitutkinnon joustavasti päiväopiskelijana, työn ohessa, oppisopimuksella tai koulutussopimuksella sekä opintosetelillä. Opistollamme voit myös asua opiskelija-asuntolassa.

Kansanopistolinjoillamme voit valita juuri sinulle sopivan koulutuspaketin. Voit valita joko pelkän opetuksen ilman majoitusta ja ruokailua tai opetuksen ja ruokailun. Voit myös valita täysihoidon, joka sisältää opetuksen, majoituksen opiston opiskelija-asuntolassa sekä ruokailun.

Tervetuloa tutustumaan!

Olet myös tervetullut tutustumaan opistoomme. Otamme mielellämme vastaan vierailijoita, opiskelijaryhmiä ja opistosta kiinnostuneita. Ilmoitathan kuitenkin ennakkoon tulostanne niin ehdimme esitellä opistoa sinulle kaikessa rauhassa. Tulemme myös mielellämme esittelemään opistoa oppilaitoksiin, yrityksiin ja erilaisiin tapahtumiin.