Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi - KEO-KARSTULA Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi - KEO-KARSTULA

Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi

Koulutuksen tiedot

Koulutustyyppi
Suoritustapa
Lähiopetus
Missä
Alkaa
01.12.2021 
klo 15:00 
Päättyy
02.12.2021 
klo 20:00 
Kurssipaikat
12
Ilmoittautuminen
17.11.2021 mennessä
Hinta
85€ / 100€

Voit halutessasi tilata PDF-muotoisen koulutusesitteen suoraan sähköpostiisi.

    Nimi
    Sähköpostiosoite

    Tietojenkäsittelylupa



    Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi
    01.12.2021 - 
    02.12.2021 
    klo 15:00 - 
    20:00

    Karstulan Evankelinen Opisto järjestää “Hävikistä herkuksi” -ruoanlaittokurssin, ke-to 1.-2.12.2021, klo 15 – 20. Kurssilla opetellaan käytännön taitoja ruokahävikin vähentämiseksi. Tervetuloa mukaan oppimaan!

     

    Ruokahävikki rasittaa paitsi lompakkoa, myös ympäristöä. Ruokahävikillä tarkoitetaan roskiin päätynyttä ruokaa, jonka synty olisi voitu välttää ennakoimalla paremmin ruoan kulutusta tai valmistamalla tai säilyttämällä ruoka toisin.

     

    Koulutus järjestetään yhteistyössä Karstulan Marttojen kanssa. Koulutuksen vetäjänä toimii Katja Rasi. Mukaan mahtuu n. 12 henkeä koronarajoitukset huomioiden.

     

    Hinta ja ilmoittautuminen

     

    Kurssin hinta 85€ sisältäen kurssilla ruoanvalmistuksessa käytettävät raaka-aineet tai 100€ sisältäen lisäksi majoituksen Opistolla. Ilmoittaudu kurssille 17.11.2021 mennessä oheisella lomakkeella.

     

    Ilmoittautuminen

      Valitse kurssipaketti:
      Ilmoitan kurssille:
      Etunimi
      Sukunimi
      Ikä
      / /
      Sähköposti
      Puhelinnumero
      Lähiosoite
      Postinumero
      Postitoimipaikka
      Muut osallistujat
      Maksaja
      Muun maksajan tiedot
      Lisätiedot
      Valokuvauslupa


      Tietojenkäsittelylupa

      Kerro kaverille kanssa:
      Share on facebook
      Share on twitter
      Share on linkedin
      Share on telegram
      Share on whatsapp
      Share on email