Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi ke-to 1.-2.12.2021 - KEO-KARSTULA Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi ke-to 1.-2.12.2021 - KEO-KARSTULA

Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi ke-to 1.-2.12.2021

Tiedot

Toteutustapa

Lähiopetus

Missä

Karstulan Evankelinen Opisto, Kotitalousluokka 1 krs.

Milloin

ke-to 1.-2.12.2021 klo 15 – 20

Ilmoittautuminen

17.11.2021 mennessä

Kouluttajat/Ohjaajat

Katja Rasi, Karstulan Martat ry

Hinta

95€ sis. raaka-aineet ja materiaalit

Mukaan mahtuu

max 10 henkeä

Tule ja nappaa niksit ja vinkit ruokahävikin vähentämiseksi!

Karstulan Evankelinen Opisto järjestää “Hävikistä herkuksi” -ruoanlaittokurssin, ke-to 1.-2.12.2021, klo 15 – 20. Kurssilla opetellaan käytännön taitoja ruokahävikin vähentämiseksi. Tervetuloa mukaan oppimaan!

 

Ruokahävikki rasittaa paitsi lompakkoa, myös ympäristöä. Ruokahävikillä tarkoitetaan roskiin päätynyttä ruokaa, jonka synty olisi voitu välttää ennakoimalla paremmin ruoan kulutusta tai valmistamalla tai säilyttämällä ruoka toisin.

 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Karstulan Marttojen kanssa. Koulutuksen vetäjänä toimii Katja Rasi. Mukaan mahtuu n. 10 henkeä koronarajoitukset huomioiden.

 

Ilmoittaudu kurssille 17.11.2021 mennessä oheisella lomakkeella. Kurssin hinta 95€ sisältäen kurssilla ruoanvalmistuksessa käytettävät raaka-aineet.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kurssille/leirille: Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi ke-to 1.-2.12.2021

    Ilmoitan kurssille:
    Etunimi
    Sukunimi
    Ikä
    / /
    Sähköposti
    Puhelinnumero
    Lähiosoite
    Postitoimipaikka
    Muut osallistujat
    Maksaja
    Muun maksajan tiedot
    Allergiat
    Valokuvauslupa


    Markkinointilupa


    Tietojenkäsittelylupa



    Muita kursseja ja leirejä