Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi ke-to 1.-2.12.2021 - KEO-KARSTULA Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi ke-to 1.-2.12.2021 - KEO-KARSTULA

Hävikistä herkuksi -ruoanlaittokurssi ke-to 1.-2.12.2021

  • Kurssipaketti #1 85€

    Opetus, raaka-aineet ja materiaalit

  • Kurssipaketti #2 120€

    Opetus, raaka-aineet ja materiaalit + majoitus

Tule ja nappaa niksit ja vinkit ruokahävikin vähentämiseksi!

Karstulan Evankelinen Opisto järjestää “Hävikistä herkuksi” -ruoanlaittokurssin, ke-to 1.-2.12.2021, klo 15 – 20. Kurssilla opetellaan käytännön taitoja ruokahävikin vähentämiseksi. Tervetuloa mukaan oppimaan!

 

Ruokahävikki rasittaa paitsi lompakkoa, myös ympäristöä. Ruokahävikillä tarkoitetaan roskiin päätynyttä ruokaa, jonka synty olisi voitu välttää ennakoimalla paremmin ruoan kulutusta tai valmistamalla tai säilyttämällä ruoka toisin.

 

Koulutus järjestetään yhteistyössä Karstulan Marttojen kanssa. Koulutuksen vetäjänä toimii Katja Rasi. Mukaan mahtuu n. 10 henkeä koronarajoitukset huomioiden.

 

Ilmoittaudu kurssille 17.11.2021 mennessä oheisella lomakkeella. Kurssin hinta 85€ sisältäen kurssilla ruoanvalmistuksessa käytettävät raaka-aineet tai 120€ sisältäen lisäksi majoituksen Opiston asuntolassa.

 

Kerro kaverille kanssa:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on email

Ilmoittautuminen

Muita kursseja ja leirejä