Karstulan Musiikkileiri 17. - 24.7.2021 - KEO-KARSTULA Karstulan Musiikkileiri 17. - 24.7.2021 - KEO-KARSTULA

Karstulan Musiikkileiri 17. – 24.7.2021

Tiedot

Toteutustapa

Musiikkileiri

Missä

Karstulan Evankelinen Opisto

Milloin

17.-24.7.2021

Ilmoittautuminen

18.6.2021 mennessä

Kouluttajat/Ohjaajat

Sirkka Parviainen | Päivi Kantola | Vesa Kytöoja | Susanna Bunda | Sirpa Berg | Kirsti Keihäsvuori | Osmo Palmu | Maria Ojanperä

Hinta

Katso hinnat Musiikkileirin verkkosivuilta

Mukaan mahtuu

n. 60 henkeä

Tervetuloa opiskelemaan, musisoimaan, nauttimaan konserteista ja viettämään keskisuomalaista kesää parhaimmillaan!

Karstulan Musiikkileiri järjestetään 17.-24.7.2021, Karstulan Evankelisella Opistolla. Karstulan Musiikkileiri on reilun viikon mittainen musiikkileiri kesän lopulla ja sitä on järjestetty tauotta jo vuodesta 1975 lähtien. Vuonna 2020 juhlittiin leirin 45. vuosijuhlaa.

 

Leirin instrumenttivalikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja harjoitella sekä kamarimusiikin soittamista että esiintymistä. Perinteisesti Musiikkileiri-viikon aikana on myös järjestetty Puu Soi -konserttisarja, jossa on kuultu niin leiriopiskelijoiden kuin paikallisten kuorojen ja soitinyhtyeidenkin konsertteja.

 

Leiri soveltuu kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille. Voit valita joko laulunopetuksen tai instrumenteista huilun, kanteleen, kitaran, oboen/englannintorven, saksofonin, klarinetin taikka nokkahuilun. Tarjonnassa on myös Musiikkiteatteria sekä Luovaa musisointia, jotka soveltuvat myös pääaineiksi.

 

Leirille ilmoittaudutaan sähköisellä hakulomakkeella 18.6.2021 mennessä. Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät Musiikkileirin omilta sivuilta: www.keokarstula.fi/musiikkileiri/

 

 

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Musiikkileirin omilta verkkosivuilta: www.keokarstula.fi/musiikkileiri
Muita kursseja ja leirejä