fbpx

Tel. +358 14 525 2200 | Email: kansanopisto@keokarstula.fi

Liity sähköpostilistalle
Hakuaika: Jatkuva haku, kysy vapaita opiskelupaikkoja Opiston toimistosta
Syyslukukausi: 17.8.2020 - 18.12.2020
Kevätlukukausi: 4.1.2021 - 21.5.2021

Koulutus

Hakuaika (2021 kevät)
Hae keväällä 2021 alkavaan ryhmään 11.12.2020 mennessä. Täydennyspaikkoja voi hakea 29.1.2021 saakka.

Ammatillinen koulutus

Meillä voi suorittaa Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon. Valittavana on joko Perhepäivähoidon tai Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisalat.

Ammattitutkinnon voi suorittaa päätoimisesti opiskellen, oppisopimuskoulutuksella tai koulutussopimuksella tai omaehtoisesti työn ohessa. Ammattitutkinnon suorittaminen antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin.


Kansanopistolinjat

Opiston vapaan sivistystyön linjat tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi, valmiuksiasi jatko-opintoihin sekä kansalaistaitojasi. Kansanopistolinjoillamme korostuu omaehtoinen oppiminen, yhteisöllisyys ja osallisuus. Linjojen opetuksessa painotetaan yhdessä tekemistä ja toiminnallisuutta teoriaopetuksen ohella.

Opiskelu vapaan sivistystyön linjalla kartuttaa osaamistasi, josta on hyötyä myös jatko opinnoissa ja/tai työelämässä. Opiskelutaidot kehittyvät ja saat perustiedot alasta. Opiskelun aikana ehdit pohtia koulutus- ja ammattivaihtoehtoja ja saat opinto- ja uraohjausta tulevaisuuden suunnitelmiesi tueksi.


Avoin yliopisto

Avoimen yliopiston opintoja voit opiskella opistovuoden aikana oman linjasi opintojen ohella tai sivutoimisesti, vain avoimen yliopiston opintoihin keskittyen. Avoimen yliopiston ryhmät kokoontuvat opistolla sopimuksen mukaan.

Opintoihin saat opistolta tarvittavan ohjauksen sekä vertaisryhmän, joka auttaa Sinua saavuttamaan opintojen tavoitteet ja tukee sekä kannustaa opintojen suorittamisessa. Avoimen yliopiston opinnot voit myöhemmin liittää osaksi korkeakoulututkintoa tai hyödyntää niitä muissa jatko-opinnoissa.


Lyhytkurssit ja leirit

Opistomme tarjoaa monipuolisia kursseja ja leirejä täydennyskoulutus- kuin harrastustoimintatarpeisiin ympäri vuoden niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tarjonnassamme on erilaisia ammattitaitoa täydentäviä koulutuksia, käsityö- ja taidekursseja, liikunta- ja musiikkikursseja sekä erilaisia leirejä.