fbpx
Liity sähköpostilistalle

Kurssit ja leirit

Sukellus sosiaalisen median maailmaan – Yrittäjän sometyöpajat to-pe 29.-30.10.2020

Kaksipäiväisen koulutuksen aikana tutustutaan sosiaalisen median perusteisiin yrittäjän ja yhdistystoimijan näkökulmasta sekä syvennytään Facebook, Instagram, LinkedIn sekä Twitter -sovellusten käyttöön. Koulutus sisältää lisäksi oman organisaation näkyvyyteen liittyviä tehtäviä ja harjoitteita.

Canva-työpaja, to 12.11.2020

Työpajassa opit kuvaamaan omalla älylaitteellasi ja tekemään sillä otetuista kuvista näyttäviä mainoksia, julisteita sekä esitteitä helposti ja nopeasti. Koulutuksessa tutustutaan Canva -kuvankäsittelyohjelmaan ja sen eri toimintoihin sekä opetellaan värien, kirjasimien ja valokuvien sommittelua ja käyttöä graafisissa tuotoksissa.

Kankaat kiertoon – kierrätyspajat to-pe 26.-27.11.2020

Kaksipäiväisessä työpajassa tehdään käyttämättä jääneistä kankaista, kangaspaloista ja vaatteista muokkaamalla uusia vaatteita, kasseja, pussukoita, tyynyjä, säilytyskoreja ym. Vaatteiden muokkaukseen käytetään helppoja niksejä ja luodaan persoonallista ilmettä. Työpajat soveltuvat aloittelijoille.

Korjaa, parsi, kunnosta – käsityöpajat to-pe 3.-4.12.2020

Kaksipäiväisessä käsityöpajassa korjataan, paikataan ja parsitaan kauniisti. Käytetään värikkäitä, lankoja, opetellaan kirjontapistoja. Reikiintyneiden neuleiden, repeytyneiden, haalistuneiden vaatteiden tuunausta. Myös ehjän vaatteen voi tuunata mieleisekseen.

Tyttöjen juttu! – Maanantaisin klo 14.30 – 15.30

Maanantaina 7.9.2020 klo 14.30 alkaa Karstulan Evankelisen Opiston liikuntasalissa 7-9 luokkalaisille tytöille suunnattu Tyttöjen juttu! -kerho. Kerho kestää noin tunnin verran ja tarkoituksena on tarjota tytöille liikunnan iloa, rentoutumista ja hyvää mieltä.

Design Goes Karstula. Metallinen valaisin keltaisella taustalla

Design Goes Karstula pe-la 22.-23.1.2021

Aika: pe – la 22.-23.1.2021 Paikka: Karstulan Evankelinen Opisto, Verkko Design Goes Karstula on Karstulan Evankelisen Opiston, Kehittämisyhtiö Karstulanseutu Oy:n sekä Artranta ry:n yhteistyössä toteuttama kaksipäiväinen kestävän kehityksen ja muotoilun […]