Karstulan Musiikkileiri 17. - 24.7.2021 - KEO-KARSTULA Karstulan Musiikkileiri 17. - 24.7.2021 - KEO-KARSTULA

Karstulan Musiikkileiri järjestetään 17.-24.7.2021, Karstulan Evankelisella Opistolla. Karstulan Musiikkileiri on reilun viikon mittainen musiikkileiri kesän lopulla ja sitä on järjestetty tauotta jo vuodesta 1975 lähtien. Vuonna 2020 juhlittiin leirin 45. vuosijuhlaa.

 

Leirin instrumenttivalikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja harjoitella sekä kamarimusiikin soittamista että esiintymistä. Perinteisesti Musiikkileiri-viikon aikana on myös järjestetty Puu Soi -konserttisarja, jossa on kuultu niin leiriopiskelijoiden kuin paikallisten kuorojen ja soitinyhtyeidenkin konsertteja.

 

Leiri soveltuu kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille. Voit valita joko laulunopetuksen tai instrumenteista huilun, kanteleen, kitaran, oboen/englannintorven, saksofonin, klarinetin taikka nokkahuilun. Tarjonnassa on myös Musiikkiteatteria sekä Luovaa musisointia, jotka soveltuvat myös pääaineiksi.

 

Leirille ilmoittaudutaan sähköisellä hakulomakkeella 18.6.2021 mennessä. Lisätietoa ja hakulomakkeen löydät Musiikkileirin omilta sivuilta: www.keokarstula.fi/musiikkileiri/