Evankelinen lähetysyhdistys – ELY ry ja Karstulan Evankelinen Opisto järjestävät Aarrearkku-leirin ti-to 29.6. – 1.7.2021 isovanhemmille ja lapsenlapsille.

 

Leiripaikkana Opisto on toimiva ja rauhallinen. Kauniin Päällinjärven rannalla on mahdollisuus kalastukseen, melontaan sekä uimiseen. Retkeillä voi yhdessä isovanhempien kanssa vaikkapa Kirkkovuorelle ja samalla ihmetellä luonnon ihmeellisiä aarteita.

 

Leirillä tärkeää on isovanhempien ja lastenlasten yhdessä vietetty aika. Valmis leiriohjelma ja Opiston täysihoito antavat hyvät puitteet yhdessäololle. Majoittuminen tapahtuu 2-4 hlön huoneissa, joista löytyvät suihkut ja vessat. Ja kun nälkä yllättää, Opiston keittiöhenkilökunta valmistaa herkulliset ruuat koko leiriväelle. Pelit, leikit ja askartelut ovat mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Yhdessä vietetyt iltanuotiohetket jättävät unohtumattomat leirimuistot, joita on kiva muistella yhdessä vielä vuosienkin kuluttua.

 

Raamattuhetket sekä aamu- ja iltahartaudet tutustuttavat lapset ja isovanhemmat Raamatun aarteisiin. Lähetystyön kuulumiset maailmalta antavat leiriläisille ajankohtaista tietoa Elyn lähetyskohteista ja ideoita siihen, miten me voimme olla tukemassa lähetystyötä ja viemässä evankeliumia eteenpäin.

 

Leirillä on mukana isosia, jotka ohjaavat pienempiä leiriläisiä. Isovanhempien hetkissä on ilo jakaa kokemuksia isovanhemmuudesta ja tukea samalla toisia mummoja ja pappoja tässä tärkeässä isovanhemmuuden tehtävässä. Leirille ovat lämpimästi tervetulleita myös varamummot ja -papat.

 

Leirihinnat

 

Sis. majoituksen, liinavaatteet, ruokailut, leiriohjelman ja -materiaalit.