(ei toteutunut)

Karstulan Evankelinen Opisto järjestää Lasten toiminnallisen kesäleirin viikolla 32, ti-pe 4.-7.8.2020 täynnä hauskaa ja kiehtovaa tekemistä. Leirin tavoitteena on tarjota lähiseudun lapsille mukavaa seuraa, kivaa tekemistä ja toimintaa kesälomapäiviin. Jokaiseen leiripäivään sisältyy myös lounas ja välipala opiston toimesta.

Jokaiselle leiripäivälle on yhteistä ohjelmaa sekä pienryhmissä tapahtumaa toimintaa. Luvassa mm. melontaa, ensiaputaitoja, pallopelejä, kädentaitoja ja draamaa. Leiripäivät aloitetaan kokoontumalla yhteiseen leirinaloitukseen opiston pihaan, josta leiriohjaajien opastuksella jatketaan päivän ohjelmaa.

Ilmoittaudu leirille 17.7.2020 mennessä.

Opiston toimisto

014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi (ma-pe klo 8-15:30)

MISSÄ JA MILLOIN

4.-7.8.2020 päivittäin klo 9-14. Karstulan Evankelisella Opistolla, sen lähimaastossa sekä Karstulan Urheilukentällä.

KENELLE

Leiri on suunnattu ensisijaisesti alakouluikäisille, mutta eskarilaisetkin ovat tervetulleita.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Leirin hinta 80 € per lapsi /leiriviikko (sisaralennus 10€). Mukaan mahtuu max 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu leirille 17.7.2020 mennessä.

VASTAAVAT OHJAAJAT

Opiston koultuslinjojen opettajat

LEIRITURVALLISUUS

Leiri järjestetään COVID19 ja valtioneuvoston linjaukset huomioiden. Pidätämme oikeudet perua leiri, mikäli valtion linjaukset näin sanelevat. Leirin toiminta ja ohjaus järjestetään siten, että lapsilla on turvallista osallistua ja harrastaa toisten kanssa. Mikäli lapsesi kuuluu riskiryhmään, suosittelemme ottamaan yhteyttä opiston toimistoon ennen lapsen ilmoittamista leirille. Muistetaanhan, että kipeänä ei tulla leirille.