fbpx
Tilaa opiston uutiskirje

Kurssit ja koulutukset


 • Fiksusti Fillarilla – Pyöränhuoltokurssi, pe-la 16.-17.10.2020

  Thumbnail for the post titled: Fiksusti Fillarilla – Pyöränhuoltokurssi, pe-la 16.-17.10.2020

  Koulutus on suunnattu kaikenikäisille pyöräily harrastajille sekä pyöräilystä kiinnostuneille, jotka haluavat oppia pyörän kunnossapidosta ja oman pyörän säädöistä. Kaksipäiväisen koulutuksen aikana opetellaan polkupyörän kunnossapitämisen ja huoltamisen perusteita, mm. säätöjä, öljyämistä, osien kuluneisuuden tarkastamista sekä keskeisten osien vaihtamista. 

 • Sukellus sosiaalisen median maailmaan – Yrittäjän sometyöpajat to-pe 29.-30.10.2020

  Thumbnail for the post titled: Sukellus sosiaalisen median maailmaan – Yrittäjän sometyöpajat to-pe 29.-30.10.2020

  Kaksipäiväisen koulutuksen aikana tutustutaan sosiaalisen median perusteisiin yrittäjän ja yhdistystoimijan näkökulmasta sekä syvennytään Facebook, Instagram, LinkedIn sekä Twitter -sovellusten käyttöön. Koulutus sisältää lisäksi oman organisaation näkyvyyteen liittyviä tehtäviä ja harjoitteita.

 • Canva-työpaja, to 12.11.2020

  Thumbnail for the post titled: Canva-työpaja, to 12.11.2020

  Työpajassa opit kuvaamaan omalla älylaitteellasi ja tekemään sillä otetuista kuvista näyttäviä mainoksia, julisteita sekä esitteitä helposti ja nopeasti. Koulutuksessa tutustutaan Canva -kuvankäsittelyohjelmaan ja sen eri toimintoihin sekä opetellaan värien, kirjasimien ja valokuvien sommittelua ja käyttöä graafisissa tuotoksissa.

 • Kankaat kiertoon – kierrätyspajat to-pe 26.-27.11.2020

  Thumbnail for the post titled: Kankaat kiertoon – kierrätyspajat to-pe 26.-27.11.2020

  Kaksipäiväisessä työpajassa tehdään käyttämättä jääneistä kankaista, kangaspaloista ja vaatteista muokkaamalla uusia vaatteita, kasseja, pussukoita, tyynyjä, säilytyskoreja ym. Vaatteiden muokkaukseen käytetään helppoja niksejä ja luodaan persoonallista ilmettä. Työpajat soveltuvat aloittelijoille.

 • Korjaa, parsi, kunnosta – käsityöpajat to-pe 3.-4.12.2020

  Thumbnail for the post titled: Korjaa, parsi, kunnosta – käsityöpajat to-pe 3.-4.12.2020

  Kaksipäiväisessä käsityöpajassa korjataan, paikataan ja parsitaan kauniisti. Käytetään värikkäitä, lankoja, opetellaan kirjontapistoja. Reikiintyneiden neuleiden, repeytyneiden, haalistuneiden vaatteiden tuunausta. Myös ehjän vaatteen voi tuunata mieleisekseen.