fbpx

Korjaa, parsi, kunnosta -tuunauskurssi ke-to 29.-30.9.2021

 • Aika: ke-to 29.-30.9.2021 klo 14-19
 • Paikka: Karstulan Evankelinen Opisto, Käsityöluokka 2krs.
 • Ohjaaja: Anne Tuhkanen, Taito Keskus Saarijärvi
 • Ilmoittaudu: su 12.9.2021 mennessä
 • Kurssimaksu: 120€ (sis. iltakahvin ja iltapalan)

Tervetuloa “Korjaa, parsi, kunnosta” -tuunauskurssille

Ohjaajana toimii Anne Tuhkanen, Taito Keskus Saarijärvi

Kaksipäiväisellä tuunauskurssilla annetaan lempivaatteille uusi elämä.

Ensimmäisenä kurssipäivänä korjataan, paikataan ja parsitaan kauniisti reikiintyneitä neuleita sekä repeytyneitä tai haalistuneita vaatteita. Toisena päivänä tehdään käyttämättä jääneistä kankaista, kangaspaloista ja vaatteista muokkaamalla uusia vaatteita, kasseja, pussukoita, tyynyjä, säilytyskoreja ym. Vaatteiden muokkaukseen käytetään helppoja niksejä sekä värikkäitä lankoja ja samalla luodaan persoonallista ilmettä.

Kurssilla käytetyt tekniikat ovat helppoja ja soveltuvat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin – aikuisille ja lapsillekin.

Ota siis mukaan reikiintyneet, parkkiintuneet tai muuten elämää nähneet lempivaatteesi ja jämäkankaasi, ja tule tuunaamaan niistä jotain uutta ja persoonallista!

Ilmoittaudu su 12.9.2021 mennessä
014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi
tai oheisella lomakkeella


Ilmoittaudu kurssille

  Kysymme yhteystietojasi, jotta voimme lähettää sinulle tarvittavat tiedot koulutukseen liittyen. Saatamme myös ilmoittaa sinulle muista vastaavista kursseista ja koulutuksista. Sivustollamme olevat lomakkeet ovat SSL/PGP suojattuja ja antamasi tiedot tuodaan suojatusti järjestelmäämme. Täytettyäsi lomakkeen, sinut ohjataan ilmoitussivulle, mikä tarkoittaa että ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

  Täyttämällä sähköisen lomakkeen hyväksyt tietojesi tallentamisen. Lisätietoja löydät Opiston Tietosuojaselosteesta

  Selvä. Haluan ilmoittautua sähköisellä lomakkeellaSelvä. Haluan ilmoittautua suoraan Opistolle

  Voit ilmoittautua Opiston toimistoon ma-pe klo 8 - 15.30, joko soittamalla numeroon 014 525 2200, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kansanopisto@keokarstula.fi