Lastenleiri – Retki aistien maailmaan

Aika
Paikka
Ilmoittautuminen
Hinta

Karstulan Evankelinen Opisto järjestää lapsille Retki aistien maailmaan päiväleirin kesäkuun alussa, ma – to 6. – 9.6.2022 klo 9 – 14.  Leirille ovat tervetulleita kaikki 1 – 4 luokkalaiset.

Leiri järjestään päiväleirinä Karstulan Evankelisella Opistolla ja sen lähimaastossa. Toiminnallisella päiväleirillä lapset pääsevät sukeltamaan aistien ihmeelliseen maailmaan herättelemällä aisteja erilaisella toiminnalla. Mitä kaikkia aisteja tarvitsemmekaan, kun liikumme luonnossa, leivomme sekä pelaamme pelejä? Luvassa on myös kädentaitoja, musiikkia ja leikkejä.

Leiri huipentuu torstai-iltapäivänä yhteiseen päiväretkeen. Sään salliessa uintimahdollisuus. Ilmoittaudu 30.5.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella tai suoraan Opiston toimistoon.

Voit halutessasi myös ladata leiriesitteen tästä, täyttää sen takana olevan lomakkeen ja toimittaa sen Opiston toimistoon ilmoittautumispäivään mennessä.

Leirin hinta 80€/lapsi, 50€/sisarus. Leirihinta sisältää leiriohjelman, lounaan sekä välipalan leiripäivinä.

Opiston toimisto

ma-pe klo 8 – 15.30
p. 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi

Ilmoittautuminen

Huoltajan tiedot
Lasten tiedot

Lomakkeella voi ilmoittaa neljän lapsen tiedot. Jos leirille on tulossa useampi lapsi, voit ilmoittaa heidän tietonsa ”Muuta lisättävää” -kohdassa.

Valokuvaaminen leirillä
Tietojenkäsittelylupa
Kerro kaverille kanssa: