Ihmiset lyövät kädet yhteen sovinnon merkiksi.

Milloin: 8.- 9.4.2024 klo 8-16
Missä: Karstulan Evankelinen Opisto
Hinta:  300 €  (ilman majoitusta)
Ilmoittautuminen päättyy: 1.3.2024

Kouluttaja: Erityistason MAPA® kouluttaja Harri Kähönen

Kenelle?

Kaikille niille, jotka työskentelevät ihmisten parissa, esimerkiksi kasvatus-, sosiaali- ja terveysalan työntekijät. Koulutus sopii kaikille niille, jotka tukevat työssään haavoittuvassa asemassa olevia ihmisiä tai jotka työskentelevät mahdollisesti henkilöiden kanssa, jotka voivat olla haastavia käytökseltään.

Tavoitteet ja sisällöt

Koulutus antaa työkaluja ja toimintamalleja erilaisiin haasteellisiin tilanteisiin, niiden ehkäisyyn ja niiden hallitsemiseen. Koulutukseen osallistuva oppii ennakoivia menetelmiä ja oppii tekemään riskinarviota niin, että huolenpito ja riskien minimointi ovat etusijalla. Koulutus sisältää fyysisen ohjauksen ja rajoittamisen keinoja ja tilannehallintaa mutta myös oman vasteen säätelyä haastavissa asiakastilanteissa.

Harjoituksissa sinulla olisi hyvä olla tavalliset vaatteet, jotka sallivat toisen koulutukseen osallistujan kiinnitarttumisen. Kenkien tulisi olla tukevat ja matalapohjaiset, esim. työkengät.

Koulutus sisältää lounaan ja päiväkahvin sekä työkirjan.

Lisätietoa koulutuksesta: https://suomenmapakeskus.fi/

Huom: paikkoja rajoitetusta, kannattaa olla nopea!

Ilmoittaudu 1.3.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen

Täytä kohdat huolellisesti. Lähetämme lisätietoa kurssien ja leirien aikatauluista lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikeinkirjoitettu.

Vaaditut kentät on merkitty *-merkillä.

Kerro kaverille kanssa:

Etsi verkkosivustolta

Skip to content