kaksi henkilöä meloo ilta-aurinkoon

Milloin: pe 9.6. – la 10.6.2023
Missä: Karstulan Evankelisella Opistolla
Hinta: 85€
Ilmoittautuminen päättyy: 31.5.2023

Melonnan alkeet tutuksi! -melontakurssi on monipuolinen harrastus, jonka parissa viihtyvät niin kuntoilijat kuin luonnosta rauhaa etsivätkin.  Melontakurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa melontakokemusta. Melonnan peruskurssin suoritettuasi sinulla on taito ja kyky lähteä melomaan itsenäisesti helpoissa olosuhteissa sekä osallistumaan ohjattuihin melontaretkiin. Mukaan tarvitset säänmukaiset vaatteet, vaihtovaatteet sekä omat eväät ja juomapullon.

Perjantai 9.6.2022, klo 17 – 21
Perjantaina aloitetaan Opiston rannassa klo 17.00 kalustoon ja varusteisiin tutustumisella. Kerrataan melontaturvallisuus-asiat, mm. turvallisen vesillä liikkumisen pelisäännöt. Perjantain kurssipäivä päättyy klo 21.00 mennessä. Kurssipäivän päätteeksi on mahdollisuus kaatumisharjoitteluun sekä saunomiseen. Varaa mukaan vesipullo, eväät sekä uimapuku, mikäli haluat osallistua kaatumisharjoitteluun.

Lauantai 10.6.2022, klo 10 – 15
Lauantaina aloitetaan klo 10.00 Opiston rannassa kertaamalla edellispäivän oppeja sekä tehdään yhteinen melontaretki Opiston lähivesistöön. Paluu Opistolle klo 15.00 mennessä. Opisto tarjoaa retkikahvit ja pullan. Kurssipäivän päätteeksi on mahdollisuus kaatumisharjoitteluun sekä saunomiseen. Varaa mukaan vesipullo, eväät sekä uimapuku, mikäli haluat osallistua kaatumisharjoitteluun.

Kurssin hinta

Kurssihinta ilman majoitusta: 85€. Kurssihinta sisältää opetuksen, kaluston vuokran sekä kahvin ja pullan melontaretken aikana. Varaudu omin eväin ja vesipullon kera.

Mukaan mahtuu 6-10 henkilöä. Ilmoittaudu 31.5.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella tai suoraan opiston toimistoon p. 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu määräpäivään mennessä ottamalla yhteyttä opiston toimistoon: kansanopisto@keokarstula.fi / p. 014 525 2200
Täytä kohdat huolellisesti. Lähetämme lisätietoa kurssien ja leirien aikatauluista lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikeinkirjoitettu.

Vaaditut kentät on merkitty *-merkillä.

Kerro kaverille kanssa:

Etsi verkkosivustolta

Skip to content