Neuropsykiatriset oireyhtymät (mm. ADHD, Autismin kirjo, Tourette) vaikuttavat monen koululaisen oppimiseen ja arkeen. Nuoren arkea voidaan helpottaa ratkaisukeskeisellä työtavalla ja ohjauksella.

Koulutuksessa saat perustietoa neuropsykiatrisista oireyhtymistä, ratkaisukeskeisestä työotteessa sekä kokemusperäisiä vinkkejä sekä kouluun että arkeen soveltuvista ohjausmenetelmistä ja työkaluista.

Koulutus on suunnattu lasten ja nuorten parissa työskenteleville, koulunkäynninohjaajille, opettajille, vanhemmille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutus järjestetään lähiopetuksena Karstulan Evankelisella Opistolla, ma-ti 6.-7.3.2023 klo 8.30 –14.00. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan ilmoittautujille henkilö-kohtaisesti.

Koulutuksen sisältö

  • Perustietoa ja ymmärrystä neuropsykiatrisista oireyhtymistä sekä arjen haasteista lapsen ja nuoren elämässä
  • Ratkaisukeskeinen ja positiivinen lähestymistapa ongelmiin. Vahvuuksien ja myönteisten tunteiden kautta tukeminen
  • Käytännön menetelmiä arjen sujumiseen, toiminnan ohjauksen, tarkkaavuuden ja oppimisen tukemiseen.

 

Kouluttajana toimii erityisopettaja ja nepsy-valmentaja Anneliina Keisala. Lisäksi koulutuksessa voi olla mukana vierailevia asiantuntijoita. Koulutuksen hinta 160€ sisältäen koulutuksen ja materiaalit. Omakustanteinen lounas 10€. Mahdollisuus majoitukseen kurssipäivinä lisämaksusta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 20.2.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse kansanopisto@keokarstula.fi tai puhelimitse p. 014 525 2200.

Täytä kohdat huolellisesti. Lähetämme lisätietoa kurssien ja leirien aikatauluista lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikeinkirjoitettu.

Vaaditut kentät on merkitty *-merkillä.

Kerro kaverille kanssa:

Etsi verkkosivustolta

Skip to content