lapsi ja hyrrä

Milloin: 11.-12.3.2024 klo 8.30 – 14.00
Missä: Karstulan Evankelinen Opisto
Hinta: 160€ (ilman majoitusta)
Ilmoittautuminen päättyy: 1.3.2024

Neuropsykiatriset oireyhtymät (mm. ADHD, Autismin kirjo, Tourette) vaikuttavat monen koululaisen oppimiseen ja arkeen. Nuoren arkea voidaan helpottaa ratkaisukeskeisellä työtavalla ja ohjauksella.

Koulutuksessa saat perustietoa neuropsykiatrisista oireyhtymistä, ratkaisukeskeisestä työotteessa sekä kokemusperäisiä vinkkejä sekä kouluun että arkeen soveltuvista ohjausmenetelmistä ja työkaluista.

Koulutus on suunnattu lasten ja nuorten parissa työskenteleville, koulunkäynninohjaajille, opettajille, vanhemmille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Koulutus järjestetään lähiopetuksena Karstulan Evankelisella Opistolla, 11.-12.3.2024 klo 8.30 –14.00. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan ilmoittautujille henkilökohtaisesti.

Koulutuksen sisältö

  • Perustietoa ja ymmärrystä neuropsykiatrisista oireyhtymistä sekä arjen haasteista lapsen ja nuoren elämässä
  • Ratkaisukeskeinen ja positiivinen lähestymistapa ongelmiin. Vahvuuksien ja myönteisten tunteiden kautta tukeminen
  • Käytännön menetelmiä arjen sujumiseen, toiminnan ohjauksen, tarkkaavuuden ja oppimisen tukemiseen.

 

Kouluttajana toimii erityisopettaja ja nepsy-valmentaja Anneliina Keisala. Lisäksi koulutuksessa voi olla mukana vierailevia asiantuntijoita. Koulutuksen hinta 160€ (sis. koulutuksen, materiaalit, lounaat sekä päiväkahvit kurssipäivinä).

Mahdollisuus majoitukseen kurssipäivinä lisämaksusta.

Tästä tulostettava esite ymmärrä ja tue nepsy-lasta ja -nuorta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu 26.2.2024 mennessä alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse kansanopisto@keokarstula.fi tai puhelimitse p. 014 525 2200.

Täytä kohdat huolellisesti. Lähetämme lisätietoa kurssien ja leirien aikatauluista lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikeinkirjoitettu.

Vaaditut kentät on merkitty *-merkillä.

Kerro kaverille kanssa:

Etsi verkkosivustolta

Skip to content