käsien peseminen juoksevan veden alla

Milloin: Keskiviikkona 21.2.2024 klo 12.00
Missä: Karstulan Evankelinen Opisto
Hinta: 70€
Ilmoittautuminen päättyy: 7.2.2024

Mikä on hygieniapassi?

Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Kahvila, ravintola, suurkeittiö, kioski, pikaruokaravintola, elintarvikemyymälä, päiväkoti tai elintarvikkeita valmistava tehdas ovat esimerkkejä sellaisista työpaikoista, joissa hygieniapassia kysytään.

Virallinen hygieniapassi on hyvä osoitus siitä, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa. Hygieniapassi tulee hankkia viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan takautuvasti myös aiemmat sellaiset elintarvikealan työt, joissa hygieniapassia on edellytetty.

Venäjänkielinen hygieniapassi-testi järjestetään keskiviikkona 21.2.2024, Karstulan Evankelisella Opistolla klo 12-14. Venäjänkielisen testin hinta on 70€ ja testi-tilaisuuteen mahtuu max 39 henkeä.

Muista henkilöllisyystodistus!

Venäjänkielisen hygieniapassi-materiaalin voit ostaa täältä.

Ilmoittautuminen

Täytä kohdat huolellisesti. Lähetämme lisätietoa kurssien ja leirien aikatauluista lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikeinkirjoitettu.

Vaaditut kentät on merkitty *-merkillä.
Ilmoittautuminen 7.2.2024 mennessä joko alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Opiston toimistoon p. 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi.

Kerro kaverille kanssa:

Etsi verkkosivustolta

Skip to content