Kurssitarjotin

Aika

Paikka

Ilmoittautuminen

Hinta

Yrittäjyyden ABC

Mitä on yrittäjyys ja minkälainen yrittäjä minä olen? Mikä yrittämisen muoto sopii juuri minulle? Mistä saan tukea yritystoimintaani? Mistä lähden liikkeelle ja mitä minun pitää tietää ja mitä lomakkeita osata täyttää, kun alan suunnittelemaan omaa yritystoimintaa?

Muun muassa näihin kysymyksiin perehdytään Yrittäjyyden ABC -kurssilla. Kaksipäiväinen intensiivikurssi on suunnattu kaikille yrittäjyydestä ja yrittämisen peruspilareista kiinnostuneille. Kurssi järjestetään lähiopetuksena Karstulan Evankelisella Opistolla.

Kurssilla kuullaan myös aitojen yrittäjätarinoiden kautta esimerkkejä siitä, minkälaisia erilaisia yrittämisen muotoja ja –tapoja on olemassa. Aikataulun puitteissa kurssilla sivutaan myös eri yrittäjyyden tuki- ja rahoitusmuotoja.

Kurssin aikana laaditaan oma liiketoimintasuunnitelma – oikea, tai fiktiivinen. Lisäksi saat selkeät toimintaohjeet, miten laatimasi liiketoimintasuunnitelma käynnistetään oikeaksi liiketoiminnaksi sekä mistä saat tarvittaessa lisäohjeita ja neuvoja käynnistysvaiheeseen.

Kurssin hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin hinta 85€ ilman majoitusta tai 120€ sisältäen majoituksen 2hh. Molemmat kurssihinnat sisältävät lounaan molempina kurssipäivinä. Majoittuville lisäksi aamiainen.

Ilmoittaudu kurssille 24.10.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteys Opiston toimistoon p. 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ei ole vielä auennut. Voit ilmoittautua ennakkoon ottamalla yhteyttä Opiston toimistoon p. 014 525 200, kansanopisto@keokarstula.fi

Kerro kaverille kanssa:

Skip to content