[Alt-Text]

Yhteystiedot

Puh: (014) 525 2200
Kokkolantie 12
43500 KARSTULA
kansanopisto[at]
keokarstula.fi

Lounas

Lounas arkisin klo 11-12.45

Lounaslista

Blogi

Katso tuoreimmat kuulumisemme blogistamme: keokarstula.blogspot.fi

Uutiset

20.7.2016Opiskelijoiden kuulumisia lukuvuoden jälkeenLue lisää »

Opisto yhteistyössä kiekkolukion kanssa

Katso lisää:
www.kiekkolukio.fi
www.karstulankiva.fi
www.maaseutulukio.fi

Share |

Tietosuojaseloste:

* Opiskelija-, asiakas- ja jäsenrekisterin ylläpitäjä on Karstulan Evankelinen Opisto, Kokkolantie 12, 43500 Karstula.Yhteyshenkilönä toimii Marja-Leena Piispanen, Karstulan Evankelinen Opisto, Kokkolantie 12, 43500 Karstula, 014-525 2211, kansanopisto@keokarstula.fi

* Kerättäviä henkilötietoja käytetään opistomme asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, palvelujemme edellyttämien yhteydenottoihin, sekä lainsäädännön ja viranomaismääräysten toteuttamiseen.

* Rekistereiin talletetaan seuraavat tiedot: Nimi, osoite, sähköpostisoite, opistossa tapahtunut koulutus,

* Em. rekisterejä kerätään opiskelijoista, majoittujista ja muista asiakkaista, henkilökunnasta sekä kannatusyhdistyksen jäsenistä.

* Tietoja säilytetään asiakassuhteen jatkumisen jälkeen 3 vuotta, opiskelu- ja työntekijätietojen osalta pysyvästi ja ne hävitetään henkilötietolain 34 §:n mukaisesti.

* Annetut tiedot ovat opiston palvelimella SSL-suojattuja (Secure Sockets Layer). Annetuista tiedoista syntyviä rekistereitä suojataan samalla suojauksella sekä verkon palomuurilla. Paperirekistereitä säilytetään opiston lukitussa arkistossa, kassakaapissa tai lukittavissa työhuoneissa ja lukittavissa mappikaapeissa. Joihin pääsy on vain niihin oikeutetuilla työntekijöillä.

* Annettuja yhteystietojanne ei luovuteta kolmannelle osapuolelle suoramarkkinointi- tai muihin tarkoituksiin, poislukien Opetus- ja muiden viranomaisten edellyttämät lakiin perustuvat tiedonannot.

* Tilaajalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Nämä pyynnöt osoitetaan Marja-Leena Piispaselle. Oikeus on maksullinen ja sitä voi sama henkilö käyttää yhden kerran vuodessa.