fbpx

Toimiva vuorovaikutus -kurssi to-pe 7.-8.1.2021

Nainen huutaa kahdelle miehelle megafoniin

 • Aika: to-pe 7.-8.1.2021 klo 9-15
 • Paikka: Karstulan Evankelinen Opisto, Luokka 1 (vallitsevasta tilanteesta riippuen verkossa)
 • Kouluttajat: Tommi Mäkinen & Elli-Maria Tahkola
 • Ilmoittaudu: Ilmoittautuminen päättynyt. Kurssi täynnä.
 • Koulutusmaksu: 120€ sis. opetuksen, virallisen kurssitodistuksen sekä koulutusmateriaalin

Tervetuloa Toimiva vuorovaikutus -kurssille

Toimiva vuorovaikutus –kurssi pohjautuu psykologi Thomas Gordonin kansainväliseen koulutusperheeseen ja on suunnattu eri ihmissuhdealojen ammattilaisille. Kurssilla keskitytään vahvistamaan tunne- ja vuorovaikutustaitoja erilaisten harjoitteiden ja keskustelun avulla. Kurssin taitoihin pureudutaan osallistujien omien kokemusten kautta.

Kurssi sopii kaikille tunne- ja vuorovaikutustaidoista kiinnostuneille. Kurssi soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työyhteisön kehittämiseen, täydennys-koulutukseksi kasvatus-, sosiaali-, ja terveysalalla työskenteleville sekä alan opiskelijoille.

Sisällöt:

 • tunne- ja vuorovaikutustaidot työelämässä
 • kuuntelun ja minäviestinnän taidot
 • tunnetaitojen tukeminen kasvatusalalla

Kurssilla opittuja taitoja voi soveltaa mm. kotona, kouluissa, vapaaehtoistoiminnassa, harrastuksissa sekä seurakunnissa. Kurssi auttaa ihmisiä toimimaan yhdessä paremmin ja auttaa luomaan toimivampia sekä kestävämpiä ihmissuhteita.

Kurssille osallistuvat saavat Toimiva vuorovaikutus -työkirjan ja virallisen kurssitodistuksen. Kurssihinta sisältää materiaali- ja todistusmaksun.

Ilmoittaudu 18.12.2020 mennessä
014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi
tai oheisella lomakkeella

Ilmoittaudu kurssille

  Kysymme yhteystietojasi, jotta voimme lähettää sinulle tarvittavat tiedot koulutukseen liittyen. Saatamme myös ilmoittaa sinulle muista vastaavista kursseista ja koulutuksista. Sivustollamme olevat lomakkeet ovat SSL/PGP suojattuja ja antamasi tiedot tuodaan suojatusti järjestelmäämme. Täytettyäsi lomakkeen, sinut ohjataan ilmoitussivulle, mikä tarkoittaa että ilmoittautumisesi on vastaanotettu.

  Täyttämällä sähköisen lomakkeen hyväksyt tietojesi tallentamisen. Lisätietoja löydät Opiston Tietosuojaselosteesta

  Selvä. Haluan ilmoittautua sähköisellä lomakkeellaSelvä. Haluan ilmoittautua suoraan Opistolle

  Voit ilmoittautua Opiston toimistoon ma-pe klo 8 - 15.30, joko soittamalla numeroon 014 525 2200, tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kansanopisto@keokarstula.fi