Karstulan Musiikkileiri 2021 ajankohta on julkaistu!

Karstulan Musiikkileiri 2021 ajankohta on julkaistu!

Vuoden 2021 Karstulan Musiikkileiri sekä Puu Soi -konserttisarja järjestetään 17.-24.7.2021. Hakuaika 1.4.-18.6.2021. Leirille haetaan sähköisellä hakemuksella ja opettajien opiskeluryhmät täytetään hakujärjestyksessä.

Karstulan Musiikkileiri on Karstulan Evankelisen Opiston järjestämä, reilun viikon mittainen musiikkileiri kesän lopulla. Musiikkileiri on järjestetty tauotta jo vuodesta 1975 lähtien ja vuonna 2020 juhlittiin leirin 45. vuosijuhlaa.

Leirin instrumenttivalikoima antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia ja harjoitella sekä kamarimusiikin soittamista että esiintymistä. Perinteisesti Musiikkileiri-viikon aikana on myös järjestetty Puu Soi -konserttisarja, jossa on kuultu niin leiriopiskelijoiden kuin paikallisten kuorojen ja soitinyhtyeidenkin konsertteja.

Leiri soveltuu kaikille musiikista ja laulamisesta kiinnostuneille. Voit valita joko laulunopetuksen tai instrumenteista huilun, kanteleen, kitaran, oboen/englannintorven, saksofonin, klarinetin taikka nokkahuilun. Tarjonnassa on myös Musiikkiteatteria sekä Luovaa musisointia, jotka soveltuvat myös pääaineiksi.

Tervetuloa opiskelemaan, musisoimaan, nauttimaan konserteista ja viettämään keskisuomalaista kesää parhaimmillaan.

Huom! Musiikkileirin suoritus kelpaa mm. Karstulan lukion soveltavaksi kurssiksi
– kysy vastaavaa hyväksyntää omasta lukiostasi!