Kirsti Keihäsvuori – Saksofoni/ klarinetti/ nokkahuilu

MuM, puh.pedagogi.
Kirsti opettaa myös Puupuhaltimilla musisoimaan! -kurssilla yhdessä Sirpa Bergin kanssa

Kirsti Keihäsvuori aloitti puhallinsoiton nokkahuilulla jo ennen koulun aloittamista. Ekaluokkalaisena hän aloitti pianonsoiton opinnot, ja muutamaa vuotta myöhemmin poikkihuilun soiton Turun seurakuntien puhallinorkesterikoulussa.

13-vuotiaana saatu innostus oboensoittoon johti muusikon opintoihin Turun Konservatoriossa ja musiikin maisterin tutkintoon Sibelius-Akatemiasta, pääaineena puhallinpedagogiikka. Oboella hän suoritti myös jatko-opintoja Sibelius-Akatemiassa keskittyen improvisaatiometodeihin. Yli 20 vuoden ura päätoimisena oboensoiton ja yhteismusisoinnin opettajana eri musiikkioppilaitoksissa pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylässä on sittemmin vaihtunut hallinnollisiin tehtäviin. Viime vuosina

Kirsti Keihäsvuori on virkatyön ohella opettanut tuntiopettajana nokkahuilun ja poikkihuilun soittoa sekä johtanut puhallinorkestereita ja -yhtyeitä Jyväskylässä. Harrastuksenaan hän on toiminut puupuhallinten korjaajana jo vuodesta 1992. Tällä hetkellä Kirsti Keihäsvuori toimii Karstulan kansalaisopiston rehtorina, opettaen myös puupuhaltimien soittoa.