Osmo Palmu – Kitara

Kitaristi, kitaransoiton opettaja, MuM

Osmo aloitti kitaraopintonsa 8-vuotiaana Arto Juuselan opissa Länsi-Helsingin musiikkiopistossa  ja valmistui Sibelius-Akatemiasta erinomaisin arvosanoin musiikin maisteriksi 2005. Opintovuosiin kuului myös opiskelu ensin Keski-Suomen konservatoriossa  ja  opinnot Pariisin Conservatoire Supérieure Nationalessa, sekä useilla mestarikursseilla (mm. John Williams, Manuel Barrueco, David Russell) Hänet on myös palkittu useissa kilpailuissa (mm. F. Sor- kilpailu Roomassa, Forum Gitarre Wienissä ja Leo Brouwer- kilpailu).

Nykyään Osmo Palmu toimii kitaristin ammatissa laaja-alaisesti ja on yhtä kotonaan niin solistitehtävissä kuin nykymusiikkiteosten kantaesittäjänä ja kamarimuusikkona. Hän on opettajana Espoon musiikkiopistossa ja Musiikkiopisto Juvenaliassa. Levy-yhtiö Alba records julkaisi Osmo Palmun ensimmäisen soololevyn (Recital español) kesäkuussa 2011. Toinen levy ”Estudio sin luz” julkaistiin vuonna hutikuussa 2017 ja keväälla 2021 on vuorossa uuden suomalaisia ja espanjalaisiäa sävellyksiä yhdistelevä sooloalbumi.

Karstulan Musiikkileirin kitarakurssilla opetellaan kitarasoiton perusasoita kunkin oppilaan tasolle sopivien tehokkaiden harjoitusten avulla, sekä parannamme musiikin elementtien hahmotuskykyä ja nuotinlukua. Opetuksen tarkempi sisältö ja ohjelmisto sovitaan oppilaan tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan. Soitamme leirillä myös yhtyesoittoa ja opettelemme vapaata säestystä. Kaikenikäiset oppilaat ovat tervetulleita leirille!

Youtube-kanavat: Osmo Palmu | Guitar students with Osmo Palmu
Facebook: Osmo Palmu Music
Spotify: Osmo Palmu