Karstulan Musiikkileiri – Opettajien esitietolomake

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2022 LEIRIOPETTAJAT!

 

Uutta Musiikkileirin markkinoinnissa

 

Tästä vuodesta alkaen otamme tavaksi lisätä opettajaesittelyiden lisäksi lyhyet kuvaukset kunkin opettajan antamasta opetuksesta. Näin myös uusien potentiaalisten leiriläisten on helpompi löytää itselleen soveltuva instrumentin- ja/tai laulunopettaja.

 

Esimerkkinä vaikka kitaransoitto, jonka opetusesittely voisi olla: Kitarakurssilla opetellaan kitarasoiton perusasioita kunkin oppilaan tasolle sopivien tehokkaiden harjoitusten avulla, sekä parannamme musiikin elementtien hahmotuskykyä ja nuotinlukua. Opetuksen tarkempi sisältö ja ohjelmisto sovitaan oppilaan tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan. Soitamme leirillä myös yhtyesoittoa ja opettelemme vapaata säestystä. Kaikenikäiset oppilaat ovat tervetulleita!

 

Lisäksi nostamme teidän opettajien omia kanavia enemmän estradille ja voitte nyt halutessanne ilmoittaa esittelyidenne yhteydessä max. 4kpl some-kanavaa, joiden takaa hakijat voivat tutustua teihin paremmin. Nämä linkit voivat olla esim.

  • linkki verkkosivuille
  • linkki Facebook tai Instagram-profiiliin
  • Youtube-kanavalle
  • tai mihin tahansa muuhun kanavaan haluatte

 

Jos sinulla herää kysyttävää esittelyteksteihin liittyen tai ilmenee ongelmia sähköisen lomakkeen täyttämisen kanssa, otathan yhteyttä Koulutussuunnittelija Hannaan (hanna.rautio@keokarstula.fi, 044 525 2208).

 

Musiikkileiriopettajan esitietolomake

Täytäthän alla olevan lomakkeen viimeistään 18.2.mennessä.

 

Täytä lomake huolellisesti. * -merkityt kentät ovat pakollisia.


Esittelytekstit: Pääaineet

Esittelytekstit: Muu opetus

Lisää valokuva

Valokuva tulee olla hyvä/terävälaatuinen valokuva. Valokuvan tiedostokoko voi olla max 5Mt / 1080px x 1920px ja sallittuja tiedostomuotoja ovat .JPG | .JPEG | .PNG. Valokuvat rajataan ja ne tulevat esitteisiin sekä verkkosivuille koossa 450px x 450px, 1:1 (neliö) kuvasuhteessa.