Hakeminen ja opiskelijavalinta - KEO-KARSTULA Hakeminen ja opiskelijavalinta - KEO-KARSTULA

Hakeminen ja opiskelijavalinta

Navigoi sivulla

Hakeminen

Koulutuksiin haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jotka löydät koulutusten verkkosivuilta. Jos et halua tai sinulla on teknisiä ongelmia täyttää sähköinen hakemus, voit täyttää paperisen hakulomakkeen Opiston toimistolla.

Hakuajat

Jatkuva haku

Ammatillisiin opintoihin sekä peruskoulun jälkeisiin Opistovuosi -koulutuksiin on jatkuva haku. Voit siis hakea milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii. Opinnot alkavat joustavasti opiskelijan tilanteesta riippuen.

Ennakkohaku ja täydennyshaku

Kansanopistolinjojen päiväryhmät alkavat kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja tammikuussa. Ennakkohaku syksyn opintoihin päättyy Juhannuksena, kevään opintoihin Suomen itsenäisyyspäivänä. Täydennyshaku syksyn opiskeluryhmiin on avoinna 31.8. saakka, kevään opintoihin 31.1. saakka.

Opiskelijavalinta

Kaikkiin koulutuksiimme opiskelijavalinta tehdään sähköisen hakemuksen sekä tarvittaessa puhelinhaastattelun perusteella.

Ammatillisiin opintoihin pääsyvaatimuksena on vähintään 18 vuoden ikä sekä alalla vaadittava terveydentila. Kansanopistolinjoille pääsyvaatimuksena on vähintään 16 vuoden ikä sekä alalla vaadittava terveydentila. Alalle soveltuva lisäkoulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Peruskoulun jälkeisiin Opistovuosi -koulutuksiin pääsyvaatimuksena on 16-18 vuoden ikä sekä puuttuva toisen asteen koulutus.

Tervetuloa tutustumaan

Olet myös tervetullut tutustumaan opistoomme. Otamme mielellämme vastaan vierailijoita, opiskelijaryhmiä ja opistosta kiinnostuneita. Ilmoitathan kuitenkin ennakkoon tulostasi, niin ehdimme esitellä opistoa sinulle kaikessa rauhassa. Tulemme myös mielellämme esittelemään opistoa oppilaitoksiin, yrityksiin ja erilaisiin tapahtumiin.