MIKSI KANSANOPISTOON?

Kansanopistovuosi tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskeluvalmiuksien ja osaamisesi kohentamiseen, ammattitutkinnon tai lisäpisteiden hankkimiseen, monipuolisesti työelämään tutustumiseen, harrastuksesi syventämiseen tai oman tiesi etsimiseen. Saat opintoihisi opintotukea, joka ei vähennä myöhempiin opintoihin myönnettäviä tukikuukausia.

”Odotukseni ylittyivät, ennakkotiedot Karstulan Evankelisesta Opistosta olivat hyvin vähäiset, Karstulassa olin käynyt vain pari kertaa, vaikka lähiseudulla asunkin. Siksi kokemus opistosta oli niin positiivinen yllätys. Koulutukselle ja opistovuodelle asettamani tavoitteet täyttyivät, koska pääsin haluamaani jatkoopiskelupaikkaan eli Jyväskylän Yliopiston Opettajankoulutuslaitokseen.

Nyt kahden kuukauden kuluttua opintojen päättymisestä ns. jälkimaku on edelleen hyvin positiivinen. Koen saaneeni opintomaksuilleni vastinetta, vaikka kansanopistolinjalla opiskelijan maksuosuus onkin suurempi kuin ammatillisessa koulutuksessa. Voinkin suositella tätä koulutusta muillekin ja olenkin puhunut siitä kavereilleni.

Vuosi jää mieleeni tehokkaana, työntäyteisenä aikana, jolloin opin itsestänikin paljon. Pääsin tekemään asioita, joista pidän ja sain tutustua suureen määrään uusia ihmisiä, joista tuli ystäviäni. Onneksi tul...

KARSTULAN EVANKELINEN OPISTO

Kokkolantie 12 , 43500 KARSTULA

Puh: (014) 525 2200

kansanopisto[at]keokarstula.fi

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.
Karstulan Evankelinen opisto