[Alt-Text]

Yhteystiedot

Puh: (014) 525 2200
Kokkolantie 12
43500 KARSTULA
kansanopisto[at]
keokarstula.fi

Lounas

Lounas arkisin klo 11-12.45

Lounaslista

Blogi

Katso tuoreimmat kuulumisemme blogistamme: keokarstula.blogspot.fi

Uutiset

20.7.2016Opiskelijoiden kuulumisia lukuvuoden jälkeenLue lisää »

Opisto yhteistyössä kiekkolukion kanssa

Katso lisää:
www.kiekkolukio.fi
www.karstulankiva.fi
www.maaseutulukio.fi

Uutiset

Opiskelijoiden kuulumisia lukuvuoden jälkeen

20.07.2016

Johanna ja Sanna opiskelivat viime lukuvuoden Kasvatus- ja psykologisten aineiden linjalla. Mitä heille kuuluu kesällä 2016 pari kuukautta opintojen jälkeen? Haastattelijana oli opiston rehtori Pekka Knuutti

Mikä merkitys opistovuodella oli teille?

Johanna, kasvatusalan linja: ”Odotukseni ylittyivät, ennakkotiedot Karstulan Evankelisesta Opistosta olivat hyvin vähäiset, Karstulassa olin käynyt vain pari kertaa, vaikka lähiseudulla asunkin. Siksi kokemus opistosta oli niin positiivinen yllätys. Koulutukselle ja opistovuodelle asettamani tavoitteet täyttyivät, koska pääsin haluamaani jatko-opiskelupaikkaan eli Jyväskylän Yliopiston Opettajankoulutuslaitokseen.

Nyt kahden kuukauden kuluttua opintojen päättymisestä ns. jälkimaku on edelleen hyvin positiivinen. Koen saaneeni opintomaksuilleni vastinetta, vaikka kansanopistolinjalla opiskelijan maksuosuus onkin suurempi kuin ammatillisessa koulutuksessa. Voinkin suositella tätä koulutusta muillekin ja olenkin puhunut siitä kavereilleni.

Vuosi jää mieleeni tehokkaana, työntäyteisenä aikana, jolloin opin itsestänikin paljon. Pääsin tekemään asioita, joista pidän ja sain tutustua suureen määrään  uusia ihmisiä, joista tuli ystäviäni. Onneksi tulin”.

Sanna, joka oli myös kasvatusalan linjalla toteaa puolestaan, että ”vuosi oli mukava ja avasi uusia ovia ja mahdollisuuksia. Jatko-opiskelu alkoi kiinnostamaan ihan uudella tavalla.haastattelu.jpg