Marraskuussa 2022 Karstulan Evankelisella Opistolla käynnistyy maksuttomat Yhteisvastuu-avustuksella tuetut kurssit arjen digitaitojen kehittämiseksi.

Koulutukset on suunnattu kaikille hieman vanhemmille älylaitteiden käyttäjille, jotka eivät ole koulussa tai työssään oppineet mielestään riittävästi eri laitteiden ja internetin saloja ja haluavat nyt oppia lisää.

Arjen digitaidot -koulutus on jaettu kolmeen osaan (moduuliin), joista ensimmäinen järjestetään 28.-30.11.2022 klo 8.30 – 13.15, Karstulan Evankelisella Opistolla. Koulutus on maksuton ja sisältää lounaan kurssipäivinä.

Moduuleissa harjoittelemme tietokoneen ja älypuhelimen käyttöä päivittäisten asioiden hoitamisessa. Tutustumme laitteen käyttöön, internetiin, sähköisiin palveluihin, sosiaaliseen mediaan, tiedonhakuun ja tiedonhallintaan. Mukaan mahtuu max 12 osallistujaa ja mukaan tarvitset vain oman älylaitteen.

Tervetuloa siis opiskelemaan älylaitteiden käyttöä ja yleisiä digitaitojen perusteita rauhallisessa tahdissa ja leppoisassa ilmapiirissä!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan ensimmäiseen moduuliin täällä

Etsi verkkosivustolta

Skip to content