Majoituspalvelut

Opistolla voit majoittua helposti ja mukavasti ympäri vuoden. Meiltä löytyy runsaasti majoitustilaa kolmessa eri asuntolassa, 1-3 hengen huoneissa. Osa huoneista on myös inva -varustuksella. Esteetön pääsy Mäntylä -asuntolaan. Höyläniemi-asuntolassa myös lemmikit ovat sallittuja.

Majoitusvaraukset

Voit tiedustella vapaata majoitusta alla olevalla varauslomakkeella, puhelimitse numerosta 014 525 220o tai sähköpostilla kansanopisto@keokarstula.fi ma-pe klo 8-15.30 välisenä aikana.

Huom! Samalle päivälle tulevat huonevaraukset on tehtävä klo 14 mennessä, viikonlopulle tehtävät varaukset perjantaina klo 14 mennessä.

Klikkaa alla olevia kuvia lukeaksesi lisää majoituksistamme (tiedot avautuvat ponnahdusikkunaan). Varaathan majoituksen etukäteen, niin varmistamme sinulle mieluisan saapumisen ja viihtyisän huoneen.

Höyläniemi

Alkaen 42€ /vrk

Kuusela

Alkaen 46€ /vrk

Kuva Mäntylä-asuntolan 2 hengen huoneesta

Mäntylä

Alkaen 50€ /vrk

Tiedustele vapaata majoitusta

Voit tiedustella vapaata majoitusta alla olevalla lomakkeella. Vahvistamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, mikäli meillä on vapaata majoitustilaa toivomallesi ajalle.

Varaajan tiedot
Höyläniemi-asuntolan ala-aula

Höyläniemi

Höyläniemi on vanha hirsirakenteinen asuinrakennus, joka on muunnettu asuntolakäyttöön. Rakennus on peruskuntoinen ja sijaitsee opiston uutta päärakennusta vastapäätä.

Höyläniemessä on eri kokoisia 2-3 hengen huoneita kahdessa kerroksessa. Molemmissa kerroksissa löytyy käytäviltä yhteiset wc- ja suihkutilat sekä minikeittiöt.

Lemmikit neuvoteltavissa.

Kuusela

Kuusela on opiston päärakennuksen yhteydessä sijaitseva asuntola.

Kuuselassa on 6 soluasuntoa, joissa kussakin on kaksi 2 hengen huonetta. Jokaisella soluasunnolla on yhteinen wc- ja suihkutila. Kuuselassa on kaksi keittiötä ja oleskelutilaa.

Asuntolaan ei saa tuoda lemmikkejä

Kuva Mäntylä-asuntolan 2 hengen huoneesta

Mäntylä

Mäntylä on erillinen puinen asuntolarakennus päärakennuksen vieressä.

Mäntylässä on 14kpl 2-3 hengen huoneita, joissa on omat wc- ja suihkutilat. Yhteisissä tiloissa on hyvin varusteltu keittiö sekä oleskelutila. Oleskelutilassa on myös takka.

Mäntylään on esteetön kulku ja osa huoneista on inva-varusteiltuja.

Asuntolaan ei saa tuoda lemmikkejä.

Etsi verkkosivustolta

Skip to content