Hakulomake: Hae Nuorten Opistovuosi -koulutuksiin

Täytä tästä hakemus Nuorten Opistovuosi -koulutuksiin. Voit myös hakea Yhteishaussa Opintopolku.fi -palvelun kautta. Tällöin opiskelijapaikan saaneet aloittavat opintonsa elokuussa. Tämän hakemuksen täyttäneet valituksi tulleet opiskelijat voivat itse toivoa opintojen aloitusajankohtaa.

 

Vaaditut kentät on merkitty punaisella * merkillä.

Hakukohteen valinta

Valitse pudotusvalikoista koulutus, johon haluat hakea. Voit halutessasi valita toissijaisen hakukohteen siltä varalta, jos ensisijaisen hakukohteesi opetusryhmä on täynnä tai mikäli se ei käynnisty. Valitse myös, milloin haluaisit aloittaa opinnot.
Hakijan tiedot

Täytä henkilötietosi huolellisesti. Haastattelemme hakijat soittamalla hakemuksessa ilmoitettuun puhelinnumeroon ja lähetämme tiedon opiskelijavalinnasta sekä ohjeet opiskelupaikan vastaanottamisesta lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos äidinkielesi on jokin muu kuin suomi, saat ohjeet sekä suomeksi että englanniksi.Hakemus
Asunnon tarve
Karstulan Evankelinen Opisto sijaitsee Karstulassa, pohjoisessa Keski-Suomessa. Opiston opiskelijat voivat majoittua opintojen ajan valmiiksi kalustetussa asuntolassa. Asuntolassa asuminen on myös oiva tilaisuus harjoitella itsenäistä elämistä ja asumista ennen omaan asuntoon muuttamista - vaikka aluksi vain parina päivänä viikossa.

Huoneet ovat kahden hengen soluja, joista löytyy valmiina sängyt, työpöydät sekä vaatekaapit. Yhdellä solulla (2 huonetta) on aina yhteinen kylpyhuone ja wc. Asuntolassa on kaksi yhteistä keittiötä ja oleskelutilaa. Kaikki opiskelijat poistuvat asuntolasta lomaviikkojen ajaksi [talviloma, syysloma, kesäloma ja joululoma]. Täysi-ikäiset opiskelijat voivat erikseen sovitusti majoittua opistolla myös viikonloppuisin, mutta alaikäisten opiskelijoiden tulee palata kotiin viikonlopuksi.Tietojen tarkistus ja hakemuksen lähettäminen

Tarkistathan, että olet täyttänyt hakemuksen kohdat huolellisesti ennen hakemuksen lähettämistä.

Etsi verkkosivustolta

Skip to content