Saavutettavuusseloste

Kansanopistona Karstulan Evankelista opistoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Tämä tarkoittaa, että sivuston on täytettävä Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 -kriteeristössä esitettyjen vaatimusten tasot A ja/tai AA.

KEO-Karstulan uudet verkkosivut on julkaistu 1.1.2020. Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 1.1.2020 ja sitä on päivitetty 14.6.2022.

Keokarstula.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Verkkosivut ovat vain osin saavutettavat ja täyttävät lain edellyttämät vaatimukset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä saavutettavuuden takaamiseksi.

Pyrimme poistamaan sivustolta kaiken sellaisen sisällön, jotka on julkaistu ennen vuotta 2019 sekä päivittämään sen jälkeen julkaistut sisällöt parhaamme mukaan WCAG-säädösten mukaisiksi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme?

Huomasitko sivustoltamme saavutettavuuspuutteen? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Sinulla on oikeus saada saavutettavassa muodossa ne tiedot, jotka tarvitset koulutukseen tai kurssille hakeutuaksesi.

Voit ilmoittaa saavutettavuuspuutteista alla olevalla palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla.

Ota yhteyttä: p. 044 525 2208, hanna.rautio@keokarstula.fi

Etsi verkkosivustolta

Skip to content