fbpx

Saavutettavuusseloste

Kansanopistona Karstulan Evankelista opistoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta. Tämä tarkoittaa, että sivuston on täytettävä Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1 -kriteeristössä esitettyjen vaatimusten tasot A ja AA.

KEO-Karstulan uudet verkkosivut on julkaistu 1.1.2020. Tämä saavutettavuusseloste on julkaistu 1.1.2020 ja sitä on päivitetty 28.2.2020.

Keokarstula.fi-sivuston saavutettavuuden tila

Verkkosivut ovat vain osin saavutettavat ja täyttävät lain edellyttämät vaatimukset. Teemme jatkuvaa kehitystyötä saavutettavuuden takaamiseksi määräpäivään 23.6.2021 mennessä.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen sivustollamme?

Huomasitko sivustoltamme saavutettavuuspuutteen? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Sinulla on oikeus saada saavutettavassa muodossa ne tiedot, jotka tarvitset koulutukseen tai kurssille hakeutuaksesi.

Jos et saa näitä tietoja verkkopalvelustamme saavutettavassa muodossa, voit tehdä pyynnön alla olevalla palautelomakkeella tai lähettämällä sähköpostin alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Vastaamme pyyntöösi 14 päivän sisällä. Jos pyyntö koskee laajaa sisältöä, voimme jatkaa vastausaikaa enintään kahdella viikolla. Ilmoitamme sinulle, jos vastausaikaa jatketaan. Jos emme toimita tietoja saavutettavassa muodossa, laadimme sinulle siitä kirjallisen perustellun todistuksen.

Ota yhteyttä: p. 014 525 2200, kansanopisto@keokarstula.fi