Haetaan sivutoimista tuntiopettajaa ajalle 9.1.-26.5.2023

Haemme sivutoimista tuntiopettajaa Maahanmuuttajan suomipolku -koulutukseen kevätlukukaudelle 2023. Koulutus on kotoutumiskoulutusta, jossa noudatetaan kotoutumiskoulutuksen opetussuunnitelman perusteita (2022).

Tehtävänäsi on opettaa suomen kieltä ja viestintää, digitaitoja sekä tutustuttaa opiskelijoita suomalaiseen työelämään ja yhteiskuntaan. Työaika on noin 10-12 ot / vko. Opetuspäivät ovat keskiviikko ja torstai, myös muut päivät mahdollisia.

Edellytämme sinulta alaan soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ja kiinnostusta maahanmuuttajien kanssa toimimisesta. Pedagoginen pätevyys, digiosaaminen, suomen kielen perus- ja aineopinnot (60 op) tai suomi toisena kielenä perus- ja aineopinnot (60op) ovat plussaa. Eduksi luetaan myös muu opetus- ja ohjausalan työkokemus.

Olet hakemamme henkilö, jos em. lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaidot sekä itsenäisen ja joustavan työskentelytavan. Kohtaat opettajana erilaisia ihmisiä, joten myös ohjauksellinen ote, myönteinen asenne sekä läsnäolotaito kuuluvat ominaisuuksiisi.

KEO-Karstula on vuonna 1948 perustettu kansanopisto, jossa järjestetään sekä ammatillista että vapaan sivistystyön koulutusta. Täällä pääset työskentelemään ja kehittämään opetusta ja koulutusta pienessä, mutta innovatiivisessa ja innostuneessa työyhteisössä. Meillä vallitsee ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokaiselle annetaan vapautta ja vastuuta, kaikkia kohdellaan tasa-arvoisesti ja jokainen voi olla avoimesti oma itsensä.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus yksityisen opetusalan tes:n mukaiset.

Lisätietoja tehtävästä www.keokarstula.fi/koulutukset/ sekä rehtori Mervi Viiru (p. 044 5252212 / mervi.viiru@keokarstula.fi)

Hakemukset liitteineen tulee toimittaa 30.11.2022 klo 16 mennessä joko sähköpostilla tai kirjepostina osoitteeseen

Karstulan Evankelinen Opisto
Kokkolantie 12
43500 Karstula
044 5252211
kansanopisto@keokarstula.fi

Muita ajankohtaisia

Haetaan sivutoimista tuntiopettajaa ajalle 9.1.-26.5.2023

Tervetuloa OpistoInfoon 13.10. klo 14

Maksuttomat Arjen digitaidot -kurssit käynnistyvät opistolla

Löydät meidät nyt myös Discordista!

Etsi verkkosivustolta

Skip to content