Hae opiskelemaan

Hakulomakkeet

Koulutuksiin haetaan sähköisesti, alla olevien linkkien takaa löytyvillä hakulomakkeilla. Jos et halua täyttää sähköistä hakemusta tai sinulla on teknisiä ongelmia sähköinen hakulomakkeen täyttämisessä, voit pyytää paperisen hakulomakkeen Opiston toimistolla.

Opiston toimisto
kansanopisto@keokarstula.fi, 014 525 2200 (ma-pe klo 8-15.30)

Hakuajat ja opiskelijavalinta

Kansanopistolinjat alkavat linjasta riippuen kaksi kertaa vuodessa – elokuussa ja tammikuussa. Hae syksyllä alkaviin opintoihin 25.6. mennessä ja keväällä alkaviin opintoihin 6.12. mennessä. Täydennyspaikkoja voit tiedustella opiston toimistosta ympäri vuoden. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Nuorten Opistovuosi -koulutuksiin voi hakea;

  • joko yhteishaussa Opintopolku.fi -palvelun kautta
  • tai yhteishakuajan ulkopuolella opiston omalla hakulomakkeella

Jos haet yhteishaun kautta, opinnot alkavat elokuussa. Jos täytät hakemuksen opiston verkkosivuilla, voit aloittaa opinnot joustavasti ympäri vuoden. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Ammatillisiin opintoihin on jatkuva haku ja opinnot voi aloittaa joustavasti ympäri vuoden. Opiskelijat valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Maahanmuuttajille suunnatuissa koulutuksissa voi olla vaihtelevia haku- sekä aloitusajankohtia. Tarkista hakuajat sekä opintojen aloitusajankohdat koulutuksen sivuilta.

Etsi verkkosivustolta

Skip to content