Avoimen yliopiston opinnot

Opistolla järjestetään Jyväskylän avoimen yliopiston vaatimusten mukaisia opintoja. Opintokokonaisuuksien tarjonta ja laajuus vaihtelevat hieman vuosittain, mutta tarjolla on ollut mm. kasvatustieteen, erityispedagogiikan ja psykologian opintoja.

Avoimen yliopiston ryhmät kokoontuvat opistolla sopimuksen mukaan. Opintoihin saat opistolta tarvittavan ohjauksen sekä vertaisryhmän, joka auttaa Sinua saavuttamaan opintojen tavoitteet ja tukee sekä kannustaa opintojen suorittamisessa.

Avoimen yliopiston opinnot voit myöhemmin liittää osaksi korkeakoulututkintoa tai hyödyntää niitä muissa jatko-opinnoissa.

Valittavat avoimen yliopiston koulutusohjelmat


Koulutuksen hinta ja opintoihin ilmoittautuminen

Aloita opintosi ottamalla yhteys koulutuksen vastuuopettaja Sirkka Hokkaseen (yhteystiedot sivun alareunassa) henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman (HOPS) laatimiseksi. Lisätietoa koulutuksen hinnasta saat henkilökohtaistamisprosessin yhteydessä.

HOPSin tarkoituksena on auttaa sinua määrittämään lähtökohtia ja tavoitteita opiskelullesi. Lisäksi HOPSissa selkiytät opintojesi aikataulua: miten, milloin ja missä järjestyksessä aiot opintoja suorittaa.

Lukuvuoden mittaisten Kansanopistolinjojen sekä ammattitutkinto opiskelijoiden on mahdollisuus osallistua ed. mainittujen avoimen yo:n perusopintoihin puoleen hintaan.


Hakuneuvonta

Sirkka Hokkanen
044 525 2214
sirkka.hokkanen@keokarstula.fi

Opiston toimisto
014 525 2200
kansanopisto@keokarstula.fi

Etsi verkkosivustolta

Skip to content