Tervetuloa Hygieniapassi-koulutukseen!

Hygieniapassi on todistus elintarvikehygieenisestä osaamisesta. Suomen elintarvikelain mukaan hygieniapassi tarvitaan, jos työntekijä käsittelee työssään pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Kahvila, ravintola, suurkeittiö, kioski, pikaruokaravintola, elintarvikemyymälä, päiväkoti tai elintarvikkeita valmistava tehdas ovat esimerkkejä sellaisista työpaikoista, joissa hygieniapassia kysytään.

Virallinen hygieniapassi on hyvä osoitus siitä, että elintarvikehygienian perusasiat ovat hallussa. Hygieniapassi tulee hankkia viimeistään kolmen kuukauden kuluessa työn aloittamisesta. Kolmeen kuukauteen lasketaan takautuvasti myös aiemmat sellaiset elintarvikealan työt, joissa hygieniapassia on edellytetty.

Suorittaminen ja hinta

Hygieniapassi-koulutus järjestetään suomen kielellä torstaina 24.10.2024 Karstulan Evankelisella Opistolla klo 10-16. Hygieniapassi-testi on mahdollista tehdä samana päivänä joko suomeksi tai englanniksi.

Hygieniapassi-koulutuksen hinta 80€ sisältäen hygieniapassi-testin suomeksi tai englanniksi sekä lounaan kurssipäivänä. Kouluttajana toimii Tuija Elomäki.

Koulutuksen sisältö

  • Mikrobiologian perusteet sekä elintarvikkeiden saastuminen
  • Ruokamyrkytykset
  • Hygieeniset työskentelytavat
  • Henkilökohtainen hygienia
  • Puhtaanapito
  • Omavalvonta
  • Suomen elintarvikelainsäädäntö ja viranomaiset

 

Ilmoittautuminen päättyy: 10.10.2024

Ilmoittautuminen

Täytä kohdat huolellisesti. Lähetämme lisätietoa kurssien ja leirien aikatauluista lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikeinkirjoitettu.

Vaaditut kentät on merkitty *-merkillä.

Kerro kaverille kanssa:

Etsi verkkosivustolta

Skip to content