fbpx

Tietosuojaseloste

Opiskelija,- asiakas- ja jäsenrekisteri

Päivitetty viimeksi: 30.3.2020

* Opiskelija-, asiakas- ja jäsenrekisterin ylläpitäjä on Karstulan Evankelinen Opisto, Kokkolantie 12, 43500 Karstula. Yhteyshenkilönä toimii Marja-Leena Piispanen, 014-525 2211, kansanopisto@keokarstula.fi.

* Kerättäviä henkilötietoja käytetään opistomme asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, palvelujemme edellyttämien yhteydenottoihin, sekä lainsäädännön ja viranomaismääräysten toteuttamiseen.

* Rekisteriin talletetaan seuraavat tiedot: Nimi, osoite, sähköpostisoite, opistossa tapahtunut koulutus.

* Em. rekisterejä kerätään opiskelijoista, majoittujista ja muista asiakkaista, henkilökunnasta sekä kannatusyhdistyksen jäsenistä.

* Tietoja säilytetään asiakassuhteen jatkumisen jälkeen 3 vuotta, opiskelu- ja työntekijätietojen osalta pysyvästi ja ne hävitetään henkilötietolain 34 §:n mukaisesti.

* Annetut tiedot ovat opiston palvelimella SSL-suojattuja (Secure Sockets Layer). Annetuista tiedoista syntyviä rekistereitä suojataan samalla suojauksella sekä verkon palomuurilla. Paperirekistereitä säilytetään opiston lukitussa arkistossa, kassakaapissa tai lukittavissa työhuoneissa ja lukittavissa mappikaapeissa. Joihin pääsy on vain niihin oikeutetuilla työntekijöillä.


Opiston markkinointirekisteri

Päivitetty viimeksi: 02.11.2020

Opiston markkinointirekisterin (Sähköpostilista) ylläpitäjä on Karstulan Evankelinen Opisto, Kokkolantie 12, 43500 Karstula. Yhteyshenkilönä toimii Hanna Rautio, 040 525 2208, hanna.rautio@keokarstula.fi.

* Kerättäviä henkilötietoja käytetään opistomme asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, palvelujemme edellyttämien yhteydenottoihin sekä markkinointiviestintään.

* Rekisteriin talletetaan seuraavat tiedot: Etunimi, Sukunimi, Sähköpostisoite, Postinumero, tilaajan itsensä ilmoittamat lisätiedot.

* Markkinointirekisteriin kirjataan myös kaikki ne asiakasrekisterissä olevat henkilöt, jotka ovat antaneet luvan vastaanottaa Opiston markkinointiviestintää.

* Opiston toiminnasta kiinnostuneet voivat myös itse liittyä Opiston verkkosivuilla olevan ”Liity sähköpostilistalle”-lomakkeen kautta.

* Rekisteriin kirjattu henkilö voi poistua markkinointirekisteristä itse milloin tahansa vastaanottamansa markkinointisähköpostiviestin mukana tulevan linkin kautta tai ottamalla yhteyttä rekisterin ylläpitäjään / yhteyshenkilöön.

* Rekisteristä poistettujen henkilöiden tiedot poistuvat uutiskirjepalvelun palvelimen tiedoista välittömästi henkilön pyydettyä poistumista.


 

EVÄSTEET

Karstulan Evankelisen Opiston verkkosivustolla käytetään evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa käyttäjän tietokoneeseen sivuilla vierailun yhteydessä. Kaikkien sivustolla käytettävien evästeiden tarkoituksena on parantaa sivuston käytettävyyttä. Tarkoituksena ei ole kerätä arkaluontoista informaatiota käyttäjien toiminnan seuraamiseksi tai muutenkaan vaarantaa käyttäjien yksityisyyttä tai tietoturvaa. Osa evästeistä on välttämättömiä sivuston selaamisen kannalta. Muut evästeet ovat käyttäjän kannalta hyödyllisisä ja helpottavat sivuston käyttöä.

Evästeiden käytön voi estää selaimen asetuksissa, mutta poiston seurauksena jotkin sivuston toiminnallisuudet eivät välttämättä enää sen jälkeen ole käytettävissä tai eivät toimi oikein. 


KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Käytämme sivustolla kävijätilastointiin ja asiakaspalveluun kolmannen osapuolen palveluita, joiden keräämistä tiedoista saat lisätietoa alla olevien linkkien kautta.

TIETOJEN SIIRTO EU- TAI ETA-ALUEEN ULKOPUOLELLE

Käytämme suoramarkkinointiin ja viestintään yhdysvaltalaista MailChimp-palvelua, joka on sitoutunut noudattamaan GDPR:n vaatimuksia. Lisätietoja saa alla olevasta linkistä.

MailChimpin tietosuojakäytäntö (englanniksi)


TIETOJEN LUOVUTUS JA TARKISTUSOIKEUS

* Opiskelija-, asiakas- ja jäsenrekisteriin kirjattuja tietoja voidaan luovuttaa Opetushallitukselle tai muille viranomaisille vain ja ainoastaan lakiin perustuviin tiedonantoihin liittyen.

* Tilaajalla on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa.

* Henkilötietopyynnöt osoitetaan kirjallisesti Marja-Leena Piispaselle. Henkilötietopyyntö on maksullinen.


Pidätämme oikeudet muuttaa ja päivittää tietosuojaselostetta. Tietosuojaselosteen sisältö kannattaa tarkistaa säännöllisesti