joukko ihmisiä

Milloin: 11.3.2024-31.5.2024
Missä: verkkokoulutus
Hinta: opiskelijalle maksuton (JOTPA)
Ilmoittautuminen päättyy: 1.3.2024 mennessä

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteet tukevat osaamista, työllisyyttä sekä osallisuutta ja kuulumista suomalaiseen yhteiskuntaan ja työelämään. Koulutuksessa huomioidaan opiskelijan yksilölliset valmiudet, aiempi osaaminen sekä mahdollisuus käydä töissä ja kiinnostuksen kohteet. Koulutus edistää suomen kielen osaamista sekä osallisuutta ja valmiuksia suomalaisessa työelämässä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunniteltu niille ukrainalaisille, jotka eivät syystä tai toisesta voi osallistua esimerkiksi kotoutumiskoulutukseen.
Kohderyhmä on työssä käyvät tai työvoiman ulkopuolella olevat henkilöt sekä kotiäidit/koti-isät, joilla on jossain vaiheessa tavoitteena työllistä Suomessa.

Toteutus

Toteutus tapahtuu kolmen kuukauden moduulissa ja se suunnitellaan monimuotokoulutuksena sis. opetus, ohjaus ja itsenäinen opiskelu.
Sisällöt pohjautuvat työelämään.

Opetusta on kerran viikossa sekä kerran kuukaudessa yksi lähiopetuspäivä. Koulutus sisältää hygieniapassin ja EA1 -koulutuksen.

Koulutuksen hinta

Koulutus on opiskelijoille maksutonta.
Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama.
Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Tästä esite Na ropoti suomeksi tulostettavaksi.

Ilmoittautuminen

Täytä kohdat huolellisesti. Lähetämme lisätietoa kurssien ja leirien aikatauluista lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan siis, että ilmoittamasi sähköpostiosoite on oikeinkirjoitettu.

Vaaditut kentät on merkitty *-merkillä.

Kerro kaverille kanssa:

Etsi verkkosivustolta

Skip to content